rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Lewy przycisk myszy

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 grudnia 2007, 07:02
Członek grupy

Aby rozpocząć chciałbym powiedzieć tak, jak przed strony nie jest to reklama, ja jestem tylko z prośbą o niektórych doradzać, ja i mój przyjaciel zaczął się, można powiedzieć trochę projektu, jego głównie tylko to zrobiliśmy do nas coś do zrobienia, a ja zastanawiałem się na jakiś pomysł, który mógłby dać nam pomóc?, w oparciu o jego gry, mamy recenzje gier, mamy blog i forum, im obecnie podejmowania video na to, ale uważam, cant czegokolwiek innego, nie mamy funduszy actuall, jest coś co możemy zrobić zarobić trochę?, co wiesz, że ja jestem tylko 15.

na stronie
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
poprawy?
Old 1 grudnia 2007, 07:21
Grupa dawcy

Chciałbym dodać powiedziałem w Google, ale już je na stronie.

Więc co robisz jest zasadniczo projektowaniu gry forum?

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Old 1 grudnia 2007, 07:27
Członek grupy

my?, hmmm dziwne, freewebs proberly zrobił to dobrze nooo nie zostały dokładnie będzie robienie wielu rzeczy, jak są własne filmy i recenzje gier, być może nawet komiks, forum ma więcej odsłon i guess i soo ludzie mogą rozmawiać za pośrednictwem sądu.
Old 1 grudnia 2007, 07:47
Grupa dawcy

O prawo. Tak jej freewebs sposób zarabiania pieniędzy. Nie wiem, czy będzie można dokonać już od niego, jeżeli nie mają freewebs własnych ogłoszeń.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.