![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Aby rozpocząć chciałbym powiedzieć tak, jak przed strony nie jest to reklama, ja jestem tylko z prośbą o niektórych doradzać, ja i mój przyjaciel zaczął się, można powiedzieć trochę projektu, jego głównie tylko to zrobiliśmy do nas coś do zrobienia, a ja zastanawiałem się na jakiś pomysł, który mógłby dać nam pomóc?, w oparciu o jego gry, mamy recenzje gier, mamy blog i forum, im obecnie podejmowania video na to, ale uważam, cant czegokolwiek innego, nie mamy funduszy actuall, jest coś co możemy zrobić zarobić trochę?, co wiesz, że ja jestem tylko 15. na stronie http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ poprawy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym dodać powiedziałem w Google, ale już je na stronie.
| |||
| |||
| my?, hmmm dziwne, freewebs proberly zrobił to dobrze nooo nie zostały dokładnie będzie robienie wielu rzeczy, jak są własne filmy i recenzje gier, być może nawet komiks, forum ma więcej odsłon i guess i soo ludzie mogą rozmawiać za pośrednictwem sądu. |
|
| |||
| |||
| O prawo. Tak jej freewebs sposób zarabiania pieniędzy. Nie wiem, czy będzie można dokonać już od niego, jeżeli nie mają freewebs własnych ogłoszeń. |