![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak chcete začať by som len rád povedal pred strane to nie je reklama, jsem jenom shánět nějaké radit, já a môj priateľ začal zriadení, mohli by ste povedať trochu projektu, jeho prevažne len čo sa do nás niečo urobiť, a já věděl, že to vôbec predstavu, môžete nám to pomôže?, založené na jeho hier, máme herné recenzia, máme blog a fórum, im súčasnej tvorby videa pre neho, ale cant think o nič iného, nemáme aktuálne finančné prostriedky, je tu niečo, čo môžeme urobiť zarobiť nejaké?, prenájom viete, že já jsem jen 15. stránky http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ zlepšenie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych řekl pridať so spoločnosťou Google, ale už sa im na stránke.
| |||
| |||
| my?, hmmm divný, freewebs proberly to urobil, ale nie zrovna boli nééé bude robiť viac vecí, ako sú vlastné video a hracie recenzia, možná i komické, že fórum je tu pre zobrazenie viac aj hádať, a soo ľudia môžu chatovať cez fórum. |
|
| |||
| |||
| Oh pravdu. Jo freewebs svoj spôsob zarábaní peňazí. Nevím, jestli budete mať možnosť už od nej v prípade freewebs majú tam vlastné inzeráty. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? | Blitzgirl42 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 17. júna 2009 12:08 |
| Kliknite pravým tlačidlom Menu, meniteľné? | Netta | Operačné systémy Windows | 0 | 7. júna 2009 18:35 |
| Firefox vľavo kliknite stiahnutie nefunguje | jaymoshud | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 30. máj 2009 16:44 |
| Ľavým tlačidlom myši kliknite na Laptop nefunguje? | c02asm | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 28. novembra 2007 01:00 |
| Myš problém - Vľavo kliknite nefunguje | CompGal | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 17. marca 2007 09:31 |
| Thread Tools | |
| |