мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Лева тастер миша

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Нов 2007, 07:02
Мембер Гроуп

За почетак бих само желела рећи пре руком ово није реклама, ја сам само траже неке саветовати, ја и мој пријатељ почео горе, могли рећи нешто пројекат, његове углавном само оно што је направио до нас нешто учинити, и био сам задивљен било који идеја које вам могу дати нам помоћи?, на основу његове игре, имамо рецензије игара, имамо блог и форум, Им тренутно израду видео за њу, али ми не могу мислити за било шта друго, ми немамо ацтуалл средства, постоји ли ишта што можемо учинити нешто зарадити?, само да знате да сам ја само 15.

локације
хттп://ууу.фрееуебс.цом/лефтцлицкпродуцтионс/
побољшања?
Old 1. Нов 2007, 07:21
Донаторска Група

Ја би рекао додај у Гоогле, али већ имате их на страници.

Зато што је у основи ради дизајнирању игре форум?

Мы Сыстем: Путер

Процесор (и):
Интел Куад Цоре К6600
Матичне плоче:
Абит ИН9
РАМ меморија:
2кс 1ГБ Патриот
Графичка картица (е):
КСФКС 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
Интернал 750ГБ, 400ГБ Екстернал
Оптички погон (е):
ЛГ 20кс ДВД-ре-писац
Цасе / псу:
Енермакс Инфинити 650У
Хлађење:
Залман ХСФ
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
ЛГ 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Медиа Центре 2005
Old 1. Нов 2007, 07:27
Мембер Гроуп

ми?, хммм чудно, фрееуебс проберлы се то, добро нооо није тачно су идући да буде радите више ствари, као што су сопствени видео, игре и рецензије, можда чак и стрип, форум је ту за више погледа мислим, и соо људи могу разговарати, преко форума.
Old 1. Нов 2007, 07:47
Донаторска Група

О праву. Да својим фрееуебс начин зарађивати новац. Не знам ако ће бити у могућности да учини више од тога, ако постоји фрееуебс имају сопствене огласа.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц