![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| За почетак бих само желела рећи пре руком ово није реклама, ја сам само траже неке саветовати, ја и мој пријатељ почео горе, могли рећи нешто пројекат, његове углавном само оно што је направио до нас нешто учинити, и био сам задивљен било који идеја које вам могу дати нам помоћи?, на основу његове игре, имамо рецензије игара, имамо блог и форум, Им тренутно израду видео за њу, али ми не могу мислити за било шта друго, ми немамо ацтуалл средства, постоји ли ишта што можемо учинити нешто зарадити?, само да знате да сам ја само 15. локације хттп://ууу.фрееуебс.цом/лефтцлицкпродуцтионс/ побољшања? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја би рекао додај у Гоогле, али већ имате их на страници.
| |||
| |||
| ми?, хммм чудно, фрееуебс проберлы се то, добро нооо није тачно су идући да буде радите више ствари, као што су сопствени видео, игре и рецензије, можда чак и стрип, форум је ту за више погледа мислим, и соо људи могу разговарати, преко форума. |
|
| |||
| |||
| О праву. Да својим фрееуебс начин зарађивати новац. Не знам ако ће бити у могућности да учини више од тога, ако постоји фрееуебс имају сопствене огласа. |