менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Лівий клік

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 грудня 2007, 07:02
Член групи

Default Лівий клік

Для початку я просто хотів би сказати, перш ніж боку, це не реклама, я просто просять деякі радять, мене та мого друга до початку, можна сказати, мало проекту, його основна просто, що ми зробили, щоб дати нам щось робити, і мені було цікаво будь-яку ідею про те, що ви могли б дати нам допомогти йому?, його заснованої на іграх, у нас є гра відгуками, у нас є свій блог і форум, в даний час ним рішень для відео, але ми не можемо думати ні про що інше, у нас немає actuall кошти, є все, що ми можемо зробити заробити?, дозволяючи вам знати, що я всього лише 15.

Сайт
http://www.freewebs.com/leftclickproductions/
поліпшень?
Old 1 грудня 2007, 07:21
Донор групи

Default Лівий клік

Я сказав би додати шляхом Google, але у вас вже є їх на цій сторінці.

Так що ж ви наробили в основному проектуванням ігри форуму?

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 1 грудня 2007, 07:27
Член групи

Default Лівий клік

нам робити?, Хммм дивно, Freewebs proberly це зробив, а ет точно не збиралися робити декілька речей, є як власні, відео та ігрових оглядів, може бути, навіть комічний, форум існує для перегляду більше я думаю, і су люди можуть спілкуватися, через форум.
Old 1 грудня 2007, 07:47
Донор групи

Default Лівий клік

Про право. Та своєї Freewebs способом заробляння грошей. Я не знаю, якщо ви зможете зробити більше з нього, якщо там є Freewebs власної реклами.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання? Blitzgirl42 Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 17 червня 2009 12:08
Правою кнопкою миші; модифікуються? Netta Операційні системи Windows 0 7 червня 2009 18:35
Firefox клацніть лівою кнопкою миші завантаження не працює jaymoshud Веб-браузери & FTP-клієнти 0 30 травня 2009 16:44
Лівий клік мишки на ноутбуці не працює? c02asm Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 28 листопада 2007 01:00
Миша проблема - ліва кнопка не працює CompGal Генеральний обладнання чат 4 17 березня 2007 09:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.