![]() |
|
| |||
| |||
| Для початку я просто хотів би сказати, перш ніж боку, це не реклама, я просто просять деякі радять, мене та мого друга до початку, можна сказати, мало проекту, його основна просто, що ми зробили, щоб дати нам щось робити, і мені було цікаво будь-яку ідею про те, що ви могли б дати нам допомогти йому?, його заснованої на іграх, у нас є гра відгуками, у нас є свій блог і форум, в даний час ним рішень для відео, але ми не можемо думати ні про що інше, у нас немає actuall кошти, є все, що ми можемо зробити заробити?, дозволяючи вам знати, що я всього лише 15. Сайт http://www.freewebs.com/leftclickproductions/ поліпшень? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я сказав би додати шляхом Google, але у вас вже є їх на цій сторінці.
| |||
| |||
| нам робити?, Хммм дивно, Freewebs proberly це зробив, а ет точно не збиралися робити декілька речей, є як власні, відео та ігрових оглядів, може бути, навіть комічний, форум існує для перегляду більше я думаю, і су люди можуть спілкуватися, через форум. |
|
| |||
| |||
| Про право. Та своєї Freewebs способом заробляння грошей. Я не знаю, якщо ви зможете зробити більше з нього, якщо там є Freewebs власної реклами. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання? | Blitzgirl42 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 17 червня 2009 12:08 |
| Правою кнопкою миші; модифікуються? | Netta | Операційні системи Windows | 0 | 7 червня 2009 18:35 |
| Firefox клацніть лівою кнопкою миші завантаження не працює | jaymoshud | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 30 травня 2009 16:44 |
| Лівий клік мишки на ноутбуці не працює? | c02asm | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 28 листопада 2007 01:00 |
| Миша проблема - ліва кнопка не працює | CompGal | Генеральний обладнання чат | 4 | 17 березня 2007 09:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |