по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Границата на неограничен

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти март 2007 година, 13:34
Член Група

Default Границата на неограничен

Имам били пазаруването за хостинг за ново развитие и създаване на хостинг, които даде невероятно количество памет и бърза за $ 9 ... Най-доброто от него, чрез Адон бихте могли да добавите "неограничен" домейни. Аз говоря за Hostgator.com

Разбира се, ако имате и най-малката представа за това как системата работи ли, че наистина не е неограничен неограничен, но въпросът е: каква е границата в неограничени?

Както Работя предимно с Joomla сайтове започнах добавяне на скриптове. Моята идея беше да се поставени 50 в този хостинг. По подразбиране памет, използвана от сценария, аз бях само с 10% на памет на разположение.

Е, когато се добавят сайт номер 23, системата отказва да приеме компоненти инсталира. След като идват и си отиват с технологичните подкрепа, беше ясно, че имах резултат на ограничението на неограничен ...

Не мога да се оплакват, 23 Joomla уебсайтове за $ 9 не е лошо. Но, разбира се ... 23 не е неограничен.

Моралните на историята: бърза памет и не са единствените ограничения, които се появяват, когато хостинг вашата уеб сайтове, дори и когато това е само цифри, че хостинг компанията обикновено ти дава.

Сандра.
Old 16-ти март 2007 година, 13:42
Администратор Група

Можете да платите за това, което в хостинг, има много каубои, предлагащи го евтини, които не предлагат добро обслужване с нея.

Също така, ако вашата хостинг компания гънки трябва да преместите всичките си сайтове, не е хубава задача, мога да ви кажа, да не говорим, ако те загубя данните си в процеса.

Винаги купуват hosing изключване на гърба на препоръка, а не върху цената, лента или диск-пространство.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16-ти март 2007 година, 14:04
Член Група

Амин.:)

Сандра.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc