![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам били пазаруването за хостинг за ново развитие и създаване на хостинг, които даде невероятно количество памет и бърза за $ 9 ... Най-доброто от него, чрез Адон бихте могли да добавите "неограничен" домейни. Аз говоря за Hostgator.com Разбира се, ако имате и най-малката представа за това как системата работи ли, че наистина не е неограничен неограничен, но въпросът е: каква е границата в неограничени? Както Работя предимно с Joomla сайтове започнах добавяне на скриптове. Моята идея беше да се поставени 50 в този хостинг. По подразбиране памет, използвана от сценария, аз бях само с 10% на памет на разположение. Е, когато се добавят сайт номер 23, системата отказва да приеме компоненти инсталира. След като идват и си отиват с технологичните подкрепа, беше ясно, че имах резултат на ограничението на неограничен ... Не мога да се оплакват, 23 Joomla уебсайтове за $ 9 не е лошо. Но, разбира се ... 23 не е неограничен. Моралните на историята: бърза памет и не са единствените ограничения, които се появяват, когато хостинг вашата уеб сайтове, дори и когато това е само цифри, че хостинг компанията обикновено ти дава. Сандра. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да платите за това, което в хостинг, има много каубои, предлагащи го евтини, които не предлагат добро обслужване с нея.
Също така, ако вашата хостинг компания гънки трябва да преместите всичките си сайтове, не е хубава задача, мога да ви кажа, да не говорим, ако те загубя данните си в процеса. Винаги купуват hosing изключване на гърба на препоръка, а не върху цената, лента или диск-пространство. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Амин.:) Сандра. |