menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Mez neomezená

Reply

Thread Nástroje
Old 16 března 2007, 13:34
Člen Skupina

Default Mez neomezená

Byl jsem nakupovat za hosting na nový vývoj a zjistila, že hosting vydal neuvěřitelné množství paměti a šířku pásma pro $ 9 ... To nejlepší z něj přes addon vám mohl přidat "neomezené" domén. Mluvím o Hostgator.com

Samozřejmě, pokud máte sebemenší představu o tom, jak systém funguje byste vědět, že neomezený není neomezená, ale otázka zní: jaký je limit neomezený?

Stejně jako já pracuji hlavně s Joomla stránky jsem začal přidání skriptů. Můj nápad byl, aby v 50, že hostování. S implicitní paměti používané scénář, byl jsem jen 10% z paměti k dispozici.

No, když jsem přidal stránku číslo 23, systém odmítne přijmout složky nainstaluje. Poté, co přichází a jde se na technickou podporu, bylo jasné, že jsem zjistila, že hranice neomezené ...

Nemůžu si stěžují, 23. Joomla stránky pro $ 9 není špatné. Ale samozřejmě ... 23 není neomezená.

Morální o příběh: paměti a šířku pásma nejsou jediným omezením, které se objevují při hostování vašich webových stránek, a to iv případě, že je jediná čísla, která je hostitelem společnosti obvykle dává.

Sandra.
Old 16 března 2007, 13:42
Administrátor Skupina

Default Mez neomezená

Dostaneš, co si zaplatí v hosting, existuje spousta kovbojové, kteří nabízejí levné to není nabídnout dobré služby s ním.

Také, pokud vaše společnost hosting přehýbá budete muset přesunout všechny vaše stránky, které nejsou hezký úkol mohu říct, nemluvě pokud ztratíte dat v tomto procesu.

Vždy koupit hosing vzadu o doporučení, nikoliv na cenu, na šířku pásma, nebo disku-prostoru.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 března 2007, 14:04
Člen Skupina

Default Mez neomezená

Amen.:)

Sandra.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Hmmm Jsem By-passing Mobile Broadband Limit? MateuszCornford Sítě, Modemy & VoIP 2 19.listopadu 2009 13:13
Otázky týkající se Test Drive Unlimited PC WhizzKid PC a herní konzole 1 27. května 2008 03:15
Stáhnout limit hayleymayley Sítě, Modemy & VoIP 1 3. Září 2007 01:04
Maximální limit pero mechaniky kknight0506 Drives & Removable Media 14 28. dubna 2007 23:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.