![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Byl jsem nakupovat za hosting na nový vývoj a zjistila, že hosting vydal neuvěřitelné množství paměti a šířku pásma pro $ 9 ... To nejlepší z něj přes addon vám mohl přidat "neomezené" domén. Mluvím o Hostgator.com Samozřejmě, pokud máte sebemenší představu o tom, jak systém funguje byste vědět, že neomezený není neomezená, ale otázka zní: jaký je limit neomezený? Stejně jako já pracuji hlavně s Joomla stránky jsem začal přidání skriptů. Můj nápad byl, aby v 50, že hostování. S implicitní paměti používané scénář, byl jsem jen 10% z paměti k dispozici. No, když jsem přidal stránku číslo 23, systém odmítne přijmout složky nainstaluje. Poté, co přichází a jde se na technickou podporu, bylo jasné, že jsem zjistila, že hranice neomezené ... Nemůžu si stěžují, 23. Joomla stránky pro $ 9 není špatné. Ale samozřejmě ... 23 není neomezená. Morální o příběh: paměti a šířku pásma nejsou jediným omezením, které se objevují při hostování vašich webových stránek, a to iv případě, že je jediná čísla, která je hostitelem společnosti obvykle dává. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostaneš, co si zaplatí v hosting, existuje spousta kovbojové, kteří nabízejí levné to není nabídnout dobré služby s ním.
Také, pokud vaše společnost hosting přehýbá budete muset přesunout všechny vaše stránky, které nejsou hezký úkol mohu říct, nemluvě pokud ztratíte dat v tomto procesu. Vždy koupit hosing vzadu o doporučení, nikoliv na cenu, na šířku pásma, nebo disku-prostoru. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amen.:) Sandra. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hmmm Jsem By-passing Mobile Broadband Limit? | MateuszCornford | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 19.listopadu 2009 13:13 |
| Otázky týkající se Test Drive Unlimited | PC WhizzKid | PC a herní konzole | 1 | 27. května 2008 03:15 |
| Stáhnout limit | hayleymayley | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 3. Září 2007 01:04 |
| Maximální limit pero mechaniky | kknight0506 | Drives & Removable Media | 14 | 28. dubna 2007 23:42 |
| Thread Nástroje | |
| |