![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam se za kupovinu hosting za novi razvoj i našao da je dao hosting nevjerojatno količinu memorije i propusnost za $ 9 ... Najbolje je preko addon mogli dodati "neograničeno" domene. Govorim o Hostgator.com Naravno, ako imate najmanje ideju kako sustav funkcionira li znali da neograničeno nije stvarno neograničeno, nego je pitanje: što je ograničenje u neograničeno? Kao što sam raditi sa joomla lokacijama uglavnom sam počela dodavanje skripte. Moja ideja je bila staviti 50 u koji hostinga. Uz zadanu memoriju koristi skriptu, samo sam bio koristeći 10% od memorije na raspolaganju. Pa, kad sam dodao mjestu broj 23, sustav je odbio da prihvati instalira komponente. Nakon dolazilo i odlazilo sa tech support, bilo je jasno da sam pronašao granicu od neograničene ... Ne mogu se potužiti, 23 joomla za 9 $ webove nije loš. Ali, naravno ... 23 nije neograničen. Moralne od price: bandwith memorije i nisu jedine prepreke koje se pojavljuju kada hosting Vaših web stranica, čak i kada je to samo brojeve da hosting kompanija obično daje. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi dobijete ono što ste platili za hosting, postoji mnogo cowboys nude jeftini koji ga ne nude dobru uslugu s njom.
Isto tako ako vaš hosting tvrtku naborima morate premjestiti sve Vaše stranice, a ne lijepe zadatka mogu vam reći, da ne spominjem ako gube svoje podatke u postupku. Uvijek kupite hosing off leđima preporuku, a ne na cijenu, ili propusnost diskovnog prostora. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amen.:) Sandra. |