![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már vásárláskor otthont egy új fejlesztés, és megállapította, hogy egy adott otthont egy hihetetlen memóriát és a sávszélességet dollárért 9 ... A legjobb az, hogy keresztül addon akkor a "korlátlan" területen. Én beszélek Hostgator.com Természetesen, ha a legcsekélyebb ötlet, hogy a rendszer tudja, hogy a korlátlan nem igazán korlátlan, de a kérdés: mi az a határ korlátlan? Mint dolgozom főleg joomla oldalak kezdtem hozzá a parancsfájlok. Az én ötletem volt, hogy 50-e otthont. Az alapértelmezett memóriát használnak a forgatókönyvet, már csak 10%-a használja a rendelkezésre álló memória. Nos, amikor felvette a honlapján száma 23, a rendszer elutasította alkatrészek telepíti. Után jön, és megy a technika, akkor egyértelmű volt, hogy én már megtaláltam a határérték korlátlan ... Nem panaszkodnak, 23 joomla webhelyeket, 9 $ nem rossz. De persze ... 23 nem korlátlan. A morális a történet: memória sávszélesség, és nem csak korlátokat, hogy mikor jelennek meg a weboldalakon otthont, akkor is, ha ez az egyetlen olyan számokat, hogy a cég általában otthont ad. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You get what you pay for a hosting, sok cowboyok kínáló hogy olcsó, akik nem kínálnak jó szolgálatot is.
Akkor is, ha a tárhelyszolgáltató cég redők van, hogy mind a telek, szép feladat nem tudok mondani, nem is beszélve, ha elveszti az adatok ebben a folyamatban. Mindig vásárol rovatnál le vissza a javaslatot, nem az ár, a sávszélesség vagy lemez-tér. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ámen.:) Sandra. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hmmm vagyok "by-pass a mobil szélessávú Limit? | MateuszCornford | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | November 19, 2009 13:13 |
| Kérdések a Test Drive Unlimited | PC WhizzKid | PC és konzol játékok | 1 | 27. május 2008 03:15 |
| Letöltési korlát | hayleymayley | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 3. Szeptember 2007 01:04 |
| Max határ pen drive | kknight0506 | Drives & Removable Media | 14 | 28. április 2007 23:42 |
| Téma eszközök | |
| |