פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

המגבלה של Unlimited

Reply

שרשרת כלים
Old 16 מרס 2007, 13:34
חבר קבוצת

Default המגבלה של Unlimited

הייתי בקניות עבור אירוח חדשה ופיתוח מצאה כי נתן אירוח מדהים כמות הזיכרון ואת רוחב הפס עבור $ 9 ... מיטב זה, באמצעות addon תוכל להוסיף "בלתי מוגבל" תחומים. אני מדבר על Hostgator.com

כמובן, אם יש לך את slightest מושג לגבי האופן שבו פועלת המערכת, כי אתה יודע Unlimited הוא לא באמת בלתי מוגבל, אבל השאלה היא: מה היא להגביל ב Unlimited?

כאילו אני עובד בעיקר עם אתרים Joomla התחלתי הוספת הסקריפטים. הרעיון שלי היה לשים את זה ב 50 אירוח. עם ברירת המחדל של הזיכרון המשמשים את התסריט, הייתי משתמש רק 10% של זיכרון פנוי.

ובכן, כאשר הוספתי את האתר מספר 23, המערכת סירבה לקבל רכיבים מתקין. אחרי בא ו הולך עם תמיכה טכנית, זה היה ברור לי כי מצאו את המגבלה של Unlimited ...

אני לא יכול להתלונן, Joomla 23 אתרי אינטרנט עבור $ 9 הוא לא רע. אבל כמובן ... 23 היא אינה בלתי מוגבלת.

את המוסרי של הסיפור: ו רוחב פס הזיכרון אינם היחידים האילוצים שמופיעים בעת אירוח אתרי האינטרנט שלך, גם אם זה רק מספרים, כי חברת אירוח בדרך כלל נותן לך.

סנדרה.
Old 16 מרס 2007, 13:42
מנהל קבוצת

אתה מקבל מה שאתה משלם עבור האירוח, יש הרבה cowboys מציעים אותה בזול שאינם מציעים שירות טוב עם זה.

כמו כן, אם את חברת אירוח folds אתה צריך להעביר את כל האתרים שלך, לא יפה המשימה אני יכול להגיד לך, שלא לדבר אם הם מאבדים את הנתונים בתהליך.

תמיד לקנות hosing מחוץ האחורי של המלצה, לא על מחיר, או רוחב פס, שטח דיסק.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 מרס 2007, 14:04
חבר קבוצת

אמן.:)

סנדרה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המממ אני מעביר את ידי-Mobile Broadband מגבלת? MateuszCornford רישות, מודמים & VoIP 2 19 נובמבר 2009 13:13
שאלות בנושא בדיקת Drive Unlimited מחשב WhizzKid PC & קונסולת משחקים 1 -27 במאי 2008 03:15
הורד להגביל hayleymayley רישות, מודמים & VoIP 1 3 ספטמבר 2007 01:04
תקרה מקסימלית של העט כונן kknight0506 כוננים & נשלפת 14 -28 לאפריל 2007 23:42
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.