![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir bijusi iepirkšanās par hostingu uz jaunu attīstības un konstatēja, hostings, kas bija neticami daudz atmiņas un joslas platumu 9 $ ... Labākais no tā, caur addon jūs varētu pievienot "neierobežotos" jomās. Es runāju par Hostgator.com Protams, ja jums ir mazākā ideja par to, kā sistēma darbojas jūs zināt, ka neierobežotas patiesībā nav neierobežots, bet jautājums ir: kas ir limits neierobežots? Tāpat kā es strādāju galvenokārt ar Joomla vietnes sāku pievienot skriptu. Mana ideja bija likt 50, jo hostingu. Ar noklusējuma atmiņu izmanto skriptu, man bija tikai izmantojot 10% no pieejamās atmiņas. Nu, kad es pievienotās vietas numuru 23, sistēma atteicās pieņemt komponentus instalē. Pēc tam nāk un iet ar tehnoloģiju atbalstu, bija skaidrs, ka man bija atrasts limits neierobežots ... Es nevaru sūdzēties, 23 Joomla tīmekļa vietnes, par 9 $ nav slikti. Bet, protams, ... 23 nav neierobežota. Morālas stāsts: atmiņas joslas platums ir ne tikai ierobežojumi, kas parādās, kad hosting jūsu mājas lapas, pat ja tas ir tikai numurus, kas uzņem sabiedrība parasti dod jums. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums, ko jūs maksāt par hostingu, ir daudz kovbojiem piedāvājot lētus, kas nesniedz labu servisu ar to.
Arī tad, ja jūsu vietnes mitināšanas uzņēmuma krokās jums ir jāpārvieto visi portālus, nav jauka uzdevums varu pateikt, nemaz nerunājot, ja tie zaudē savu datu procesā. Vienmēr nopirkt hosing pie aizmugurē ieteikumu, nevis par cenu, joslas platums vai diska vietas. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amen.:) Sandra. |
![]() |
|
| Bookmarks |