![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zostały zakupy dla hosting dla nowego rozwoju i znaleźć hostingowej że dał niesamowita ilość pamięci i przepustowość do 9 dolarów ... Najlepszym tego poprzez dodatek można dodać "nieograniczony" domen. Mówię o Hostgator.com Naturalnie, jeśli masz pomysł jak najmniejsze system działa wiesz, że nie jest nieograniczony nieograniczony, ale pytanie brzmi: jaka jest nieograniczony limit? Jak pracuję głównie z terenów joomla Zacząłem dodając skrypty. Mój pomysł polegał na wprowadzone w tym 50 hostingu. Z pamięci domyślnie używany przez skrypt, byłem tylko przy użyciu 10% dostępnej pamięci. Cóż, kiedy dodaje serwisie numer 23, system odmówił przyjęcia elementów instalacji. Po najbliższych i będzie z tech support, było oczywiste, że musiałem znaleźć limit nieograniczony ... Nie mogę się skarżyć, 23 joomla strony o 9 dolarów nie jest źle. Ale oczywiście ... 23 nie jest nieograniczona. Jaki jest morał tej historii: przepustowość pamięci i są nie tylko ograniczenia, które pojawiają się, gdy hosting Twojej strony, nawet jeśli jest to tylko cyfry, że firma hostingowa zwykle daje. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You Get What You płacić w hostingu, istnieje wiele cowboys to tanie oferty, które nie oferują dobre usługi z nim.
Również jeśli firma hostingowa folds musisz przenieść wszystkich witryn, a nie miłe zadanie mogę ci powiedzieć, nie wspominając, jeżeli straci swoje dane w tym procesie. Zawsze hosing kupić od tyłu zalecenie, a nie na cenę, pasma lub miejsca na dysku twardym. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amen:). Sandra. |
![]() |
|
| Zakładki |