menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Hranica neobmedzená

Reply

Thread Tools
Old 16 marca 2007, 13:34
Člen Skupina

Default Hranica neobmedzená

Bol som nakupovať za hosting na nový vývoj a zistila, že hosting vydal neuveriteľné množstvo pamäte a šírku pásma pre $ 9 ... To najlepšie z neho cez addon vám mohol pridať "neobmedzené" domén. Hovorím o Hostgator.com

Samozrejme, ak máte sebemenší predstavu o tom, ako systém funguje by ste vedieť, že neobmedzený nie je neobmedzená, ale otázka znie: aký je limit neobmedzený?

Rovnako ako ja pracujem hlavne s Joomla stránky som začal pridania skriptov. Môj nápad bol, aby v 50, že hosťovaní. S implicitnej pamäti používané scenár, bol som len 10% z pamäti k dispozícii.

No, keď som pridal stránku číslo 23, systém odmietne prijať zložky nainštaluje. Potom, čo prichádza a ide sa na technickú podporu, bolo jasné, že som zistila, že hranice neobmedzené ...

Nemôžem si sťažujú, 23. Joomla stránky pre $ 9 nie je zlé. Ale samozrejme ... 23 nie je neobmedzená.

Morálna o príbeh: pamäte a šírku pásma nie sú jediným obmedzením, ktoré sa objavujú pri hosťovaní vaších webových stránok, a to iv prípade, že je jediná položky, ktorá je hostiteľom spoločnosti zvyčajne dáva.

Sandra.
Old 16 marca 2007, 13:42
Administrátor Skupina

Dostaneš, čo si zaplatí v hosting, existuje spousta kovbojové, ktorí ponúkajú lacné to nie je ponúknuť dobré služby s ním.

Tiež, ak vaša spoločnosť hosting prehyb budete musieť presunúť všetky vaše stránky, ktoré nie sú hezký úlohu môžem povedať, nehovoriac ak stratíte dát v tomto procese.

Vždy kúpiť hosing vzadu o odporúčanie, nie na cenu, na šírku pásma, alebo disku-priestore.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 marca 2007, 14:04
Člen Skupina

Amen.:)

Sandra.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hmmm Som By-passing Mobile Broadband Limit? MateuszCornford Siete, Modemy & VoIP 3 Dnes 17:40
Otázky týkajúce sa Test Drive Unlimited PC WhizzKid PC a herné konzoly 1 27. mája 2008 03:15
Stiahnuť limit hayleymayley Siete, Modemy & VoIP 1 3. September 2007 01:04
Maximálny limit pero mechaniky kknight0506 Drives & Removable Media 14 28. apríla 2007 23:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.