![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som nakupovať za hosting na nový vývoj a zistila, že hosting vydal neuveriteľné množstvo pamäte a šírku pásma pre $ 9 ... To najlepšie z neho cez addon vám mohol pridať "neobmedzené" domén. Hovorím o Hostgator.com Samozrejme, ak máte sebemenší predstavu o tom, ako systém funguje by ste vedieť, že neobmedzený nie je neobmedzená, ale otázka znie: aký je limit neobmedzený? Rovnako ako ja pracujem hlavne s Joomla stránky som začal pridania skriptov. Môj nápad bol, aby v 50, že hosťovaní. S implicitnej pamäti používané scenár, bol som len 10% z pamäti k dispozícii. No, keď som pridal stránku číslo 23, systém odmietne prijať zložky nainštaluje. Potom, čo prichádza a ide sa na technickú podporu, bolo jasné, že som zistila, že hranice neobmedzené ... Nemôžem si sťažujú, 23. Joomla stránky pre $ 9 nie je zlé. Ale samozrejme ... 23 nie je neobmedzená. Morálna o príbeh: pamäte a šírku pásma nie sú jediným obmedzením, ktoré sa objavujú pri hosťovaní vaších webových stránok, a to iv prípade, že je jediná položky, ktorá je hostiteľom spoločnosti zvyčajne dáva. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dostaneš, čo si zaplatí v hosting, existuje spousta kovbojové, ktorí ponúkajú lacné to nie je ponúknuť dobré služby s ním.
Tiež, ak vaša spoločnosť hosting prehyb budete musieť presunúť všetky vaše stránky, ktoré nie sú hezký úlohu môžem povedať, nehovoriac ak stratíte dát v tomto procese. Vždy kúpiť hosing vzadu o odporúčanie, nie na cenu, na šírku pásma, alebo disku-priestore. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amen.:) Sandra. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hmmm Som By-passing Mobile Broadband Limit? | MateuszCornford | Siete, Modemy & VoIP | 3 | Dnes 17:40 |
| Otázky týkajúce sa Test Drive Unlimited | PC WhizzKid | PC a herné konzoly | 1 | 27. mája 2008 03:15 |
| Stiahnuť limit | hayleymayley | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. September 2007 01:04 |
| Maximálny limit pero mechaniky | kknight0506 | Drives & Removable Media | 14 | 28. apríla 2007 23:42 |
| Thread Tools | |
| |