мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Границу од неограничено

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Јан 2007, 13:34
Мембер Гроуп

Default Границу од неограничено

Сам се за куповину хостинг за нови развој и нашао да је дао хостинг невероватно количину меморије и пропусност за 9 $ ... Најбоље је преко аддон могли додати "неограничено" домена. Говорим о Хостгатор.цом

Наравно, ако имате најмање идеју како систем функционише ли знали да неограничено није стварно неограничено, него је питање: шта је ограничење у неограничено?

Као што сам радити са Јоомла локацијама углавном сам почела додавање скрипте. Моја идеја је била ставити 50 у који хостинга. Уз подразумевану меморију користи скрипту, само сам био помоћу 10% од меморије на располагању.

Па, кад сам додао месту број 23, систем је одбио да прихвати инсталира компоненте. Након долазило и одлазило са тецх суппорт, било је јасно да сам пронашао границу од неограничене ...

Не могу да се жалите, 23 Јоомла за $ 9 уебове није лош. Али, наравно ... 23 није неограничен.

Моралне од прице: бандуитх меморије и нису једине препреке које се појављују када хостинг Ваших уеб страница, чак и када је то само бројеве да хостинг компанија обично даје.

Сандра.
Old 16. Јан 2007, 13:42
Администратор Гроуп

Ви добијете оно што сте платили за хостинг, постоји много цоубоыс нуде јефтини који га не нуде добру услугу са њом.

Исто тако ако ваш хостинг фирму наборима морате да преместите све Ваше странице, а не лијепе задатка могу вам рећи, да не спомињем ако губе своје податке у поступку.

Увек купите хосинг офф леђима препоруку, а не на цену, или пропусност диск простора.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 16. Јан 2007, 14:04
Мембер Гроуп

Амин.:)

Сандра.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц