![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Сам се за куповину хостинг за нови развој и нашао да је дао хостинг невероватно количину меморије и пропусност за 9 $ ... Најбоље је преко аддон могли додати "неограничено" домена. Говорим о Хостгатор.цом
Наравно, ако имате најмање идеју како систем функционише ли знали да неограничено није стварно неограничено, него је питање: шта је ограничење у неограничено? Као што сам радити са Јоомла локацијама углавном сам почела додавање скрипте. Моја идеја је била ставити 50 у који хостинга. Уз подразумевану меморију користи скрипту, само сам био помоћу 10% од меморије на располагању. Па, кад сам додао месту број 23, систем је одбио да прихвати инсталира компоненте. Након долазило и одлазило са тецх суппорт, било је јасно да сам пронашао границу од неограничене ... Не могу да се жалите, 23 Јоомла за $ 9 уебове није лош. Али, наравно ... 23 није неограничен. Моралне од прице: бандуитх меморије и нису једине препреке које се појављују када хостинг Ваших уеб страница, чак и када је то само бројеве да хостинг компанија обично даје. Сандра. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви добијете оно што сте платили за хостинг, постоји много цоубоыс нуде јефтини који га не нуде добру услугу са њом.
Исто тако ако ваш хостинг фирму наборима морате да преместите све Ваше странице, а не лијепе задатка могу вам рећи, да не спомињем ако губе своје податке у поступку. Увек купите хосинг офф леђима препоруку, а не на цену, или пропусност диск простора. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Амин.:)
Сандра. |