![]() |
|
| |||
| |||
| Yeni bir kalkınma için barındırma için çok alışveriş ve barındırma dolar 9 bellek ve bant genişliği inanılmaz bir miktar verdi bulunamadı ... O yerine, "sınırsız" etki alanları ekleyebilirsiniz addon ile iyi. Ben Hostgator.com bahsediyorum Eğer en ufak bir fikrim yok Elbette, nasıl sistem bu sınırsız gerçekten sınırsız olmadığını biliyoruz çalışıyor; ama bir soru: Ne sınırsız bir limit var? Gibi başta ben betikler ekleyerek başladı Joomla siteleriyle çalışır. Benim düşünce, barındırma 50 koymak oldu. Standart bellek betiği tarafından kullanılır ile sadece bellek kullanılabilir% 10 kullanıyordum. Şey, ben site sayısı 23 eklenir, sistem bileşenlerini yükler reddetti. Gelip gidiyor ve teknoloji desteği ile sonra, bu sınırsız bir sınırı bulduğunu açıktı ... Ben, $ 9 23 Joomla web siteleri şikayet edemezsiniz kötü değildir. Tabii ki ... 23 sınırsız değildir. Bu hikayenin ruhu: bellek bant genişliği ve zaman, hatta o hostunuzun genellikle o verir tek numaralar ve sizin web sitesi barındırma görünen ancak kısıtlamalar değildir. Sandra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin için ev sahipliği ne ödeme almak, orada Cowboys birçok kişi ile iyi hizmeti sunmak değil ucuza sunuyoruz.
Ayrıca eğer hosting şirketi kıvrım tüm siteler değil, ben, eğer sürecinde veri kaybetmek söz için size bir güzel görevi taşımak zorunda. Her zaman, fiyat, bant genişliği veya disk değil bir tavsiye arka kapalı hosing satın alanı. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Amin.:) Sandra. |