менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Межа Unlimited

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 березня 2007, 13:34
Член групи

Default Межа Unlimited

Я був покупці хостингу для нових розробок і знайти хостинг, який дали неймовірний об'єм пам'яті і пропускна здатність за $ 9 ... Найкраще, то через аддон можна додати "необмежені" доменів. Я кажу про Hostgator.com

Звичайно, якщо ви маєте ні найменшого уявлення, як ця система працює ви знаєте, що не є необмеженим воістину безмежні, але питання: що є межею в Unlimited?

Як я вже працюють головним чином з Joomla сайтів, які я почав додавати сценарії. Моя ідея була поставити 50 в тому, що хостинг. При установці за умовчанням пам'яті, що використовується сценарій, я була тільки за допомогою 10% від доступної пам'яті.

Ну, коли я додав сайт номер 23, система відмовилася прийняти компоненти встановлюються. Після приходу і відходу з технічною підтримкою, було ясно, що я знайшов межа необмежений ...

Я не можу скаржитися, 23 веб-сайтах Joomla за $ 9 непогано. Але, звичайно ... 23 не є необмеженим.

Мораль цієї історії: пам'ять і пропускна здатність не є єдиними обмеженнями, які з'являються при хостинг для вашого веб-сайти, навіть коли це тільки цифри, що хостінг компанії зазвичай дає вам.

Сандра.
Old 16 березня 2007, 13:42
Адміністратор групи

Default Межа Unlimited

Ви отримуєте те, що ви платите в хостинг, є багато ковбоїв, пропонуючи це дешево, які не пропонують гарний сервіс з ним.

Крім того, якщо ваш хостинг складки компанії ви повинні перемістити всі свої сайти, не приємно Задача, яку я можу вам сказати, не кажучи вже якщо вони втратять свої дані в цей процес.

Завжди купуйте шланг від задньої рекомендації, а не на ціни, трафік або дисковий простір.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 березня 2007, 14:04
Член групи

Default Межа Unlimited

Амінь.:)

Сандра.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Хммм я минаючи мобільного широкосмугового Limit? MateuszCornford Мережа, Модеми & VoIP 2 19 листопада 2009 13:13
Питання про Test Drive Unlimited PC Whizzkid PC & консоль Gaming 1 27 травня 2008 03:15
Завантажити межа hayleymayley Мережа, Модеми & VoIP 1 3 вересня 2007 01:04
Макс межа Pen Drive kknight0506 Знімні накопичувачі І ЗМІ 14 28 квітня 2007 23:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.