![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був покупці хостингу для нових розробок і знайти хостинг, який дали неймовірний об'єм пам'яті і пропускна здатність за $ 9 ... Найкраще, то через аддон можна додати "необмежені" доменів. Я кажу про Hostgator.com Звичайно, якщо ви маєте ні найменшого уявлення, як ця система працює ви знаєте, що не є необмеженим воістину безмежні, але питання: що є межею в Unlimited? Як я вже працюють головним чином з Joomla сайтів, які я почав додавати сценарії. Моя ідея була поставити 50 в тому, що хостинг. При установці за умовчанням пам'яті, що використовується сценарій, я була тільки за допомогою 10% від доступної пам'яті. Ну, коли я додав сайт номер 23, система відмовилася прийняти компоненти встановлюються. Після приходу і відходу з технічною підтримкою, було ясно, що я знайшов межа необмежений ... Я не можу скаржитися, 23 веб-сайтах Joomla за $ 9 непогано. Але, звичайно ... 23 не є необмеженим. Мораль цієї історії: пам'ять і пропускна здатність не є єдиними обмеженнями, які з'являються при хостинг для вашого веб-сайти, навіть коли це тільки цифри, що хостінг компанії зазвичай дає вам. Сандра. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви отримуєте те, що ви платите в хостинг, є багато ковбоїв, пропонуючи це дешево, які не пропонують гарний сервіс з ним.
Крім того, якщо ваш хостинг складки компанії ви повинні перемістити всі свої сайти, не приємно Задача, яку я можу вам сказати, не кажучи вже якщо вони втратять свої дані в цей процес. Завжди купуйте шланг від задньої рекомендації, а не на ціни, трафік або дисковий простір. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Амінь.:) Сандра. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хммм я минаючи мобільного широкосмугового Limit? | MateuszCornford | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 19 листопада 2009 13:13 |
| Питання про Test Drive Unlimited | PC Whizzkid | PC & консоль Gaming | 1 | 27 травня 2008 03:15 |
| Завантажити межа | hayleymayley | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 вересня 2007 01:04 |
| Макс межа Pen Drive | kknight0506 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 14 | 28 квітня 2007 23:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |