![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Môže niekto poradit! Snažím sa dať adresu len jednu stránku, na mojich webových stránkach - Ako to urobiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude to, čo ste vymenoval ako ... Príklad: hxxp: / / www.mysite.com / thispage.html Hlavné názov domény .... hxxp: / / www.mysite.com nasleduje lomka a stránky, ktoré chcete odkaz na /thispage.html
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete použiť kotvu text potom takhle.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? | LegendaryFire | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 22.října 2009 07:18 |
| Kodak ESP7 môže byť sieťová tlačiareň a priame pripojenie súčasne? | Kristijan | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 24. máj 2009 11:06 |
| Direct X | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. mája 2008 11:56 |
| A priame spojenie medzi 2 PC | Joe24 | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 12. február 2008 07:59 |
| Direct X pre Call of Duty 2 | pidge | PC a herné konzoly | 5 | 7. októbra 2007 14:03 |
| Thread Tools | |
| |