![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Dudes και dudettes. Πραγματικά χρειάζεται κάποια βοήθεια im στη διαδικασία να κάνουμε μια ιστοσελίδα (φατριών gaming) και θα ήθελα να μάθω αν μπορούν να έχουν πολλαπλά φόρουμ υπό διαφορετικές επιμέρους τομείς, αλλά πρέπει να εγγραφείτε μόνο μια φορά σε κάποιο από τα φόρα; ώστε εάν η άδεια κυκλοφορίας για το cod4.clanname.com φόρουμ θα είμαι σε θέση να συνδεθείτε με το wow.clanname.com φόρουμ. και επίσης αν οι χρήστες είναι online για κάθε βήμα που θα δείξει στο κάτω μέρος της κάθε φόρουμ, θέσεις, τα προφίλ και είδωλα να συνδέονται και ... i θα χρησιμοποιεί phpbb3. αν αυτό είναι δυνατόν θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ σημείο μου προς τη σωστή κατεύθυνση; συνδέσμους για online μαθήματα θα είναι φοβερό. Ευχαριστώ, Aaron |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήταν ευκολότερο να έχουμε forums.clanname.com και διαθέτει όλες τις σχετικές παιχνίδια για subforums εκεί.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η σύνδεση 2 XP μηχανήματα με RJ45 καλώδιο Over Ethernet | Cedric | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 2 Οκτωβρίου του 2009 03:17 |
| Η σύνδεση βίντεο σε μια παρουσίαση PowerPoint | Προσπαθούμε σκληρά | Office Suites & Εφαρμογές | 12 | 17 Ιουν 2008 14:36 |
| Συνδέοντας την MySQL βάση δεδομένων για την πρόσβαση με τη χρήση ODBC - σύνδεσμος χαθεί; | Samantha0101 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 6 Απρ 2008 04:53 |
| Σύνδεση πλάσμα τηλεόραση στο PC | robina80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 23 Ιαν 2008 11:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |