manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Povezivanje forume?

Reply

Thread Tools
Old 7. travanj 2008, 11:34
Member Group

Default Povezivanje forume?

hej dudes i dudettes.

JA stvarno potreba neki pomoć im u procesu izrade web stranici (gaming klan) i želio bi to znati ako mogu imati višestruke forumu pod različitim pod-domena, ali samo moram prijaviti na bilo jednom od foruma?

pa ako ja registrirati na forum i cod4.clanname.com će se moći prijaviti na wow.clanname.com forum.

i isto tako ako su korisnici online na bilo kojem forumu da će se prikazati pri dnu bilo koji forum, postove, profila i avatars biti povezani kao i ...

Ja ću biti koristeći phpbb3.

ako je to moguće ugoditi mogao netko point me u pravom smjeru? linkovi na online tutoriali će biti Awesome.

Hvala,
Aron
Old 7. travanj 2008, 12:00
Administrator Group

Default Povezivanje forume?

Bilo bi lakše da su forums.clanname.com i imaju sve relevantne igara na subforums tamo.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Povezivanje 2 XP Mašine sa RJ45 kabela Over Ethernet Cedric Windows Operating Systems 2 2 listopad 2009 03:17
Povezivanje video na PowerPoint prezentacija pokussavaju tvrdom Office & Applications 12 17. lipnja 2008 14:36
Uspostavljanje veze s MySQL bazu podataka za pristup pomoću ODBC - link izgubio? Samantha0101 Office & Applications 0 6. travanj 2008 04:53
Povezivanje plazma TV na PC robina80 General Hardware Chat 4 23 siječanj 2008 11:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.