![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej dudes i dudettes. JA stvarno potreba neki pomoć im u procesu izrade web stranici (gaming klan) i želio bi to znati ako mogu imati višestruke forumu pod različitim pod-domena, ali samo moram prijaviti na bilo jednom od foruma? pa ako ja registrirati na forum i cod4.clanname.com će se moći prijaviti na wow.clanname.com forum. i isto tako ako su korisnici online na bilo kojem forumu da će se prikazati pri dnu bilo koji forum, postove, profila i avatars biti povezani kao i ... Ja ću biti koristeći phpbb3. ako je to moguće ugoditi mogao netko point me u pravom smjeru? linkovi na online tutoriali će biti Awesome. Hvala, Aron |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo bi lakše da su forums.clanname.com i imaju sve relevantne igara na subforums tamo.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Povezivanje 2 XP Mašine sa RJ45 kabela Over Ethernet | Cedric | Windows Operating Systems | 2 | 2 listopad 2009 03:17 |
| Povezivanje video na PowerPoint prezentacija | pokussavaju tvrdom | Office & Applications | 12 | 17. lipnja 2008 14:36 |
| Uspostavljanje veze s MySQL bazu podataka za pristup pomoću ODBC - link izgubio? | Samantha0101 | Office & Applications | 0 | 6. travanj 2008 04:53 |
| Povezivanje plazma TV na PC | robina80 | General Hardware Chat | 4 | 23 siječanj 2008 11:20 |
| Thread Tools | |
| |