![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, és dudettes. ÉN igazán szükség némely segít im a folyamat, hogy a honlapján (gaming clan), és azt szeretném tudni, ha több fórum különböző al-domain, de csak a regisztráció után minden, a fórumon? így ha regisztrálni a fórum cod4.clanname.com tudok majd be, hogy a wow.clanname.com fórum. és akkor is, ha a felhasználó online minden fórumon azt mutatják alján olyan fórum, hozzászólások, profilok és Avatars legyen is ... Azt fogja használni phpbb3. ha ez nem lehetséges, kérjük, hogy valaki pont engem a helyes irányba? linkek online tutorials lenne awesome. Köszönöm, Aaron |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Könnyebb lenne, hogy forums.clanname.com és minden a megfelelő játékokat subforums oda.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Összekapcsoló 2 XP gépek egy RJ45 Cable Over Ethernet | Cedricnek | A Windows operációs rendszerek | 2 | Október 2, 2009 03:17 |
| Linking videó egy PowerPoint prezentáció | megpróbál kemény | Office & Applications | 12 | 17. június 2008 14:36 |
| Összekapcsolása a MySQL adatbázis hozzáférés ODBC - kapcsolat elveszett? | Samantha0101 | Office & Applications | 0 | 6. április 2008 04:53 |
| Linking plazma TV PC | robina80 | Általános fémáru Chat | 4 | 23. január 2008 11:20 |
| Téma eszközök | |
| |