![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר dudettes ו. אני ממש צריכה עזרה IM בתהליך של הפיכת אתר (Gaming שבט) ואני רוצה לדעת אם אתה יכול להיות מספר פורומים תחת המשנה תחומים שונים, אבל רק פעם אחת צריך לרשום על כל אחד הפורומים? אז אם אני להירשם על cod4.clanname.com הפורום אני יוכל להיכנס wow.clanname.com את הפורום. וגם אם הם משתמשים בכל פורום מקוון זה יופיעו בתחתית כל פורום, הודעות, פרופילים ו avatars להיות מקושר גם ... אני יהיה בעזרת phpbb3. אם זה אפשרי מישהו יכול בבקשה הצבע לי בכיוון הנכון? קישורים מקוונים Tutorials יהיה ענק. תודה, אהרון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה קל יותר לקבל forums.clanname.com ויש להם את כל הנוגעים בדבר על משחקים subforums שם.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קישור 2 מכונות XP עם כבל RJ45 Over Ethernet | סדריק | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 2 אוקטובר 2009 03:17 |
| קישור שהווידאו מצגת PowerPoint | ניסיון קשה | חבילות Office & Applications | 12 | -17 יוני 2008 14:36 |
| קישור הנתונים MySQL לגשת באמצעות ODBC - קישור אבידה? | Samantha0101 | חבילות Office & Applications | 0 | 6 אפריל 2008 04:53 |
| קישור פלסמה טלוויזיה למחשב | robina80 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 23 ינואר 2008 11:20 |
| שרשרת כלים | |
| |