![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej frájové a dudettes. Opravdu potřebuju pomoct im v procese tvorby internetových stránok (herné klan) a chcel by som vedieť, či je možné mať viac fóra pod rôznymi sub-domén, ale len raz zaregistrovať na niektorom z fór? takže ak aj zaregistrovať na cod4.clanname.com fórum i sa budú môcť prihlásiť do wow.clanname.com fóre. a tiež v prípade, že používatelia sú online na každom fóre sa budú zobrazovať v spodnej časti akejkoľvek fórum, stĺpy, profily a avatary, ktoré majú byť spojené, rovnako ... i bude pomocou phpBB3. ak je to možné, prosím, niekto by mohol miesto mňa tým správnym smerom? odkazy na online tutorials by úžasnej. Vďaka, Aron |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bolo by jednoduchšie mať forums.clanname.com a všetky príslušné hry na subforums tam.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prepojenie 2 XP stroja s RJ45 kábel Over Ethernet | Cedric | Operačné systémy Windows | 2 | 2.října 2009 03:17 |
| Prepojovacie video do prezentácie v PowerPointe | pokuša tvrdé | Office & Aplikácie | 12 | 17. júna 2008 14:36 |
| Pripojenie k databáze MySQL prístup pomocou ODBC - odkaz stratil? | Samantha0101 | Office & Aplikácie | 0 | 6. apríla 2008 04:53 |
| Plazmový televízor s prepojením na PC | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 23. január 2008 11:20 |
| Thread Tools | |
| |