![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam svoju web stranicu, ali nikada nisu bili u stanju da se sa top 10 u tražilicama. Pročitao sam o SEO i čak pokušali optimizirati za postizanje bolje pozicioniranje bez ikakvih rezultata. Može bilo tko point me u pravom smjeru? Ja stvarno ne znam što sam radiš krivo. Ja nisam profesionalni developer, ja sam samouk, ali su za pisanje HTML godina. Bilo kakva pomoć bit će mnogo poštovati .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvo optimiziranju Vaših stranica.
Ključne riječi koje želite rangirati za naslov i na svojim web stranicama. Onda dobijete linkove sa druge stranice sa svoje ključne riječi u sidro tekst. Provjerite forums.digitalpoint.com ona će vam sve što trebate znati. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows XP Service Pack 2 sa servisnim paketom Service Pack 1 | proliti | Windows Operating Systems | 6 | 21. ožujak 2009 08:54 |
| Novi ovdje i Need Help in "Prirodne SEO"! | brooklynsual | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 12. prosinac 2008 21:08 |
| Prirodne SEO "uslugu za moje web business | alexkate | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 16. svibanj 2008 02:50 |
| Kako mogu Buld poslovni sustav, upravljanje poslovnom sustavu? | 597 | Općenito Software Chat | 2 | 3. prosinac 2007 12:30 |
| Thread Tools | |
| |