![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз съм се интересуват от кариера в областта на компютърните / уебсайт за програмиране. Проблемът е, че не разполагат с подходящи квалификации да намеря всички работодатели търсят. Аз съм добър в математиката и се наслаждавайте на решаване на проблеми и имат разбиране на HTML и PHP много основни умения. Напуснах колежа след година и прекарва три години, работещи за местна фирма, първоначално като администратор, но в рамките на 2 години бях насърчавани към главата му. Аз съм бърз ученик, но не може да намери навсякъде, че ще ме използват като "младши", ако желаете и ми предложи обучение по работа. Някой знае ли дали това е добър начин да се получи в програмирането, или е необходимо да бъдат напълно подготвени, преди получаване на индустрията? Някакъв съвет може да даде е много оценявам. Този много. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Компютърно програмиране, трябва поне да има междинни разбирането на C. Website, поне някои MySQL, добра сума на PHP.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Привет! Много колежи nowadys ви позволяват да се направи курс по "Компютърни с малко да се знае EXP. В нещо, което suggets наистина е същото както по-горе Прочетете в PHP и MySQL (те рок), за да получите DONT boged от жаргон толкова много и тогава може би играят наоколо с някои от програмите си COMP (когато казвам аз играя означава научите). Инсталирайте безплатно C-компилатор и Notepad + + и използвате някои основни (много основния) онлайн уроци. Аз само използват PHP и MySQL сам за уеб дизайн, но е страхотно! |
|
| |||
| |||
| Цитат:
CompSci depts в Unis са наводняване на пазара. Имам го на добри доказателства че дори и "най-добри" университети са констатацията, че е трудно да се попълнят местата на техните курсове. Цената на тези дни е висок и удовлетворението оскъдни, както интелектуално и финансово! Помислете £ 3000 хонорари, £ 2500 до £ 4000 настаняване, няколко хиляди за храна и отдих на година, а след това се изчисли колко време ще отнеме да обърне обратно! (И това е само интерес, без кредити, в смисъл на увеличаване на 4%, сегашната ставка на инфлацията!) Плюс това е ужасно много не-програмиране глупави неща в CD градуса, принудени върху тях от страна на индустрията! Въпреки това, места като Unis са паричните закъсал и отчаяни да наемат хора на ниска заплата и статут в техните COMP. подкрепа на отделите, така че може да има възможност.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |