menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Hledáme malou radu ...

Reply

Thread Nástroje
Old 31 leden 2008, 10:11
Nový člen skupiny

Nazdar,

Mám zájem pracovat na počítači / programování webových stránek. Problém je, nemám příslušné kvalifikace najít všichni zaměstnavatelé hledají. Jsem dobrý v matematice a vychutnat si při řešení problémů a porozumění HTML a PHP základní dovednosti.

Nechal jsem kolej po roce a strávil tři roky pracují pro místní společnost, původně jako administrátor, ale během 2 let jsem byl povýšen na hlavu jeho. Jsem začátečník rychle, ale nemůže nikde najít, že bude zaměstnávat mi jako "junior", pokud se vám líbí a nabídne mi školení o práci. Ví někdo, pokud je to dobrý způsob, jak dostat do programování, nebo je třeba, aby byly plně vyškoleni před dostat do průmyslu?

Nějakou radu můžete dát, je velmi ceněn.

Ta moc.
derrenb
Old 31 leden 2008, 23:14
Dárce Skupina

Počítačové programování, měli byste mít alespoň průběžném pochopení C.
Webové stránky, alespoň některé MySQL, dobrou částku PHP.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 1. února 2008, 04:17
Člen Skupina

Ahoj!
Mnoho škol nowadys Vám umožní udělat kurz v počítání s trochu znát exp.
Jde o to i suggets je opravdu stejné jako výše Čtěte o c PHP a MySQL (ty horniny), takže si dont boged podle žargonu tolik a pak snad hrát si s některým z programů pro váš comp (když říkám hrát i znamenalo učit).
Instalace volný c-kompilátorem a notepad + + a používat některé základní (základní) online tutorials.
I pouze použití PHP a MySQL jsem na web design, ale je skvělé!
Old 1.února 2008, 04:49
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal derrenb View Post
Nazdar,

Mám zájem pracovat na počítači / programování webových stránek. Problém je, nemám příslušné kvalifikace najít všichni zaměstnavatelé hledají. Jsem dobrý v matematice a vychutnat si při řešení problémů a porozumění HTML a PHP základní dovednosti.

Nechal jsem kolej po roce a strávil tři roky pracují pro místní společnost, původně jako administrátor, ale během 2 let jsem byl povýšen na hlavu jeho. Jsem začátečník rychle, ale nemůže nikde najít, že bude zaměstnávat mi jako "junior", pokud se vám líbí a nabídne mi školení o práci. Ví někdo, pokud je to dobrý způsob, jak dostat do programování, nebo je třeba, aby byly plně vyškoleni před dostat do průmyslu?

Nějakou radu můžete dát, je velmi ceněn.

Ta moc.
derrenb
Měli byste se podívat na tom, zda váš plat jako programátor bude méně, než když vás váš současný pokrok kariéry.

CompSci depts v unis jsou záplavy na trhu. Mám to na dobré důkazy , že i "nejlepší" univerzity je obtížné obsadit místa na své předměty. Náklady těchto dnech je vysoký a hubený odměn, a to jak intelektuálně a finančně! Mysli 3000 liber poplatky 2.500 liber na 4000 liber ubytování, několik tisíc za jídlo a rekreaci za rok, pak vypočítat, jak dlouho bude trvat, než platit to zpátky! (A to je jen zájem-zdarma úvěrů ve smyslu zvýšení na 4%, což je současná míra inflace!)

Plus, je strašně moc non-programování jednotvárném věci CD tituly, nucená na nich podle odvětví!

Však místech, jako jsou unis cash-omezovaný a zoufalé zaměstnávat lidi s nízkým platem a stavu jejich comp. podporu departementy, takže může být možnost.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.