![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Είμαι ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον υπολογιστή / ιστοσελίδα προγραμματισμού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν τα προσόντα να βρω όλους τους εργοδότες που αναζητούν. Είμαι καλός στα μαθηματικά και απολαύστε την επίλυση προβλημάτων και την κατανόηση των HTML και πολύ βασικά της PHP δεξιοτήτων. Έφυγα από το κολέγιο και μετά από ένα χρόνο που δαπανάται τρία χρόνια εργάζεται για μια τοπική εταιρεία, αρχικά ως διαχειριστής, αλλά μέσα σε 2 χρόνια προωθήθηκε στην κεφαλή της. Είμαι μαθητής γρήγορα αλλά δεν μπορεί να βρει πουθενά ότι θα απασχολεί εμένα ως "junior" αν θέλετε και την προσφορά μου για το έργο της κατάρτισης. Ξέρει κανείς αν αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσουμε τον προγραμματισμό, ή είναι αναγκαία για να είναι πλήρως καταρτισμένο πριν μπουν στην βιομηχανία; Κάθε συμβουλή σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Τα πολύ. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα πρέπει τουλάχιστον να έχει την κατανόηση των ενδιάμεσων Γ. Website, τουλάχιστον κάποια MySQL, ένα καλό ποσό της PHP.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γειά! Πολλά κολέγια nowadys σας επιτρέπουν να κάνουμε μια πορεία στην πληροφορική με λίγο να μάθω τη ΛΗΞΗ. Το πράγμα i suggets είναι πραγματικά το ίδιο ως ανωτέρω γ Διαβάστε για PHP και MySQL (που ροκ), έτσι ώστε να πάρετε dont boged κάτω από την διάλεκτο τόσο πολύ και τότε ίσως να παίζουν με κάποια από τα προγράμματα για την ΜΥΔ (όταν λέω παίξει i σημαίνει μάθετε). Εγκαταστήστε ένα ελεύθερο γ-μεταγλωττιστή και notepad + + και χρήση ορισμένων βασικών (πολύ βασικά) online tutorials. Θέλω μόνο χρήση PHP και MySQL για τον εαυτό μου web design αλλά είναι υπέροχο! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
CompSci depts στο Unis κατακλύζουν την αγορά. Έχω την απόδειξη ότι ακόμη και η "καλύτερη" πανεπιστήμια δυσκολεύονται να συμπληρώσουν τους χώρους για τα μαθήματα. Το κόστος αυτών των ημερών είναι υψηλό και οι ανταμοιβές πενιχρά, τόσο διανοητικά και οικονομικά! Σκέψου τέλη £ 3.000, £ 2.500 και £ 4.000 καταλύματα, μερικές χιλιάδες για τα τρόφιμα και αναψυχής το χρόνο, τότε υπολογίσει πόσο χρόνο θα χρειαστεί να το επιστρέψετε! (Και είναι μόνο άτοκα δάνεια με την έννοια της αύξησης στο 4%, το τρέχον ποσοστό του πληθωρισμού!) Πλέον, υπάρχουν πάρα πολλά μη προγραμματισμού θαμπό πράγματα σε CD βαθμούς, την αναγκαστική τους από τη βιομηχανία! Ωστόσο, μέρη όπως είναι μετρητά-Unis περιτυλιγμένων και απεγνωσμένα να απασχολούν άτομα με χαμηλό μισθό και το καθεστώς τους comp. υπηρεσίες υποστήριξης, έτσι ώστε να μπορεί να είναι μια δυνατότητα.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |