manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Reply

Thread Tools
Old 31 siječanj 2008, 10:11
Novi član grupe

Bok,

Ja sam zainteresirana za karijeru u računalo / website programiranje. Problem je da ne moram relevantne kvalifikacije JA nađi prema svi poslodavci traže. Ja sam dobar u matematici i uživati u rješavanju problema i razumijevanju HTML i PHP osnovne vještine.

Sam otišao na koledžu i nakon godinu dana je proveo tri godine radeći za lokalnu tvrtku, prvobitno kao administrator, ali u roku od 2 godine sam bio unaprijeđen u glavi od toga. Ja sam učenik brz, ali ne može naći nigdje da će me zaposliti kao "Junior" ako vam se sviđa i nude mi obuke na poslu. Se bilo tko znati ako ovaj je dobar put da biste dobili u programiranje, ili ga je potrebno da se u potpunosti osposobljeni prije uzimajući u industriji?

Bilo koji savjet koju mogu dati je mnogo poštovati.

Ta puno.
derrenb
Old 31 siječanj 2008, 23:14
Donatorska Grupa

Računalno programiranje, trebali imati najmanje srednju razumijevanje C.
Web stranica, barem neke MySQL, dobar iznos PHP.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 1. veljača 2008, 04:17
Member Group

Zdravo!
Puno Vam dozvoliti koledži nowadys obaviti tečaj u računanje s malo znati Exp.
Stvar i suggets je stvarno isti kao i gore Pročitajte o c PHP i MySQL (oni rock), tako da dont get boged dolje po žargonu toliko i onda možda igrati oko s nekim od programa na vaš comp (kada kažem ja igrati znači naučiti).
Instalirajte besplatni c-kompajler i Notepad + + i koristiti neke osnovne (osnovne) online tutoriali.
Ja samo sebe, PHP i MySQL za web dizajn, ali je velik!
Old 1. veljače 2008, 04:49
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by derrenb View Post
Bok,

Ja sam zainteresirana za karijeru u računalo / website programiranje. Problem je da ne moram relevantne kvalifikacije JA nađi prema svi poslodavci traže. Ja sam dobar u matematici i uživati u rješavanju problema i razumijevanju HTML i PHP osnovne vještine.

Sam otišao na koledžu i nakon godinu dana je proveo tri godine radeći za lokalnu tvrtku, prvobitno kao administrator, ali u roku od 2 godine sam bio unaprijeđen u glavi od toga. Ja sam učenik brz, ali ne može naći nigdje da će me zaposliti kao "Junior" ako vam se sviđa i nude mi obuke na poslu. Se bilo tko znati ako ovaj je dobar put da biste dobili u programiranje, ili ga je potrebno da se u potpunosti osposobljeni prije uzimajući u industriji?

Bilo koji savjet koju mogu dati je mnogo poštovati.

Ta puno.
derrenb
Trebate li vaš pogled na plaću kao programer će biti manje nego ako to vaš trenutni napredak u karijeri.

CompSci depts u UNIS su poplave tržištu. Imam ga na dobar dokaz da čak i "najbolji" sveučilišta su nalaz je teško da popuni mjesta na svojim tečajevima. Troškovi ovih dana je visok i mršav nagradama, oba intelektualno i financijski! Think 3000 £ pristojbe, £ 2,500 do 4,000 £ smještaj, nekoliko tisuća za hranu i rekreaciju na godinu, onda izračunati koliko će platiti ga natrag! (A ona je samo beskamatni krediti u smislu povećanja na 4%, trenutna stopa inflacije!)

Plus, tu je strašno mnogo ne-programiranje potmuo stvari u CD-u stupnjevima, prisiljeni na njih industriji!

Međutim, mjestima kao što su novčani UNIS-strapped očajna i zapošljavati ljude na niske plaće i stanja u svojim Comp. podrška odjelima, tako da svibanj biti mogućnost.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.