![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok,
Ja sam zainteresirana za karijeru u računalo / website programiranje. Problem je da ne moram relevantne kvalifikacije JA nađi prema svi poslodavci traže. Ja sam dobar u matematici i uživati u rješavanju problema i razumijevanju HTML i PHP osnovne vještine. Sam otišao na koledžu i nakon godinu dana je proveo tri godine radeći za lokalnu tvrtku, prvobitno kao administrator, ali u roku od 2 godine sam bio unaprijeđen u glavi od toga. Ja sam učenik brz, ali ne može naći nigdje da će me zaposliti kao "Junior" ako vam se sviđa i nude mi obuke na poslu. Se bilo tko znati ako ovaj je dobar put da biste dobili u programiranje, ili ga je potrebno da se u potpunosti osposobljeni prije uzimajući u industriji? Bilo koji savjet koju mogu dati je mnogo poštovati. Ta puno. derrenb |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Računalno programiranje, trebali imati najmanje srednju razumijevanje C.
Web stranica, barem neke MySQL, dobar iznos PHP.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo!
Puno Vam dozvoliti koledži nowadys obaviti tečaj u računanje s malo znati Exp. Stvar i suggets je stvarno isti kao i gore Pročitajte o c PHP i MySQL (oni rock), tako da dont get boged dolje po žargonu toliko i onda možda igrati oko s nekim od programa na vaš comp (kada kažem ja igrati znači naučiti). Instalirajte besplatni c-kompajler i Notepad + + i koristiti neke osnovne (osnovne) online tutoriali. Ja samo sebe, PHP i MySQL za web dizajn, ali je velik! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
CompSci depts u UNIS su poplave tržištu. Imam ga na dobar dokaz da čak i "najbolji" sveučilišta su nalaz je teško da popuni mjesta na svojim tečajevima. Troškovi ovih dana je visok i mršav nagradama, oba intelektualno i financijski! Think 3000 £ pristojbe, £ 2,500 do 4,000 £ smještaj, nekoliko tisuća za hranu i rekreaciju na godinu, onda izračunati koliko će platiti ga natrag! (A ona je samo beskamatni krediti u smislu povećanja na 4%, trenutna stopa inflacije!) Plus, tu je strašno mnogo ne-programiranje potmuo stvari u CD-u stupnjevima, prisiljeni na njih industriji! Međutim, mjestima kao što su novčani UNIS-strapped očajna i zapošljavati ljude na niske plaće i stanja u svojim Comp. podrška odjelima, tako da svibanj biti mogućnost.