kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Keresek egy kis tanácsot ...

Reply

Téma eszközök
Old Január 31, 2008, 10:11
Új tag Csoport

Default Keresek egy kis tanácsot ...

Szia,

Én vagyok érdekelt karriert computer / weboldal programozás. A probléma nem a megfelelő képesítéssel találom minden munkaadók keresnek. Én vagyok jó matekból, és élvezze a problémamegoldó és megértéséhez nagyon alap HTML és PHP ismeretek.

Otthagytam főiskola után egy évet töltött, és három évig dolgozott egy helyi vállalat, az eredetileg a rendszergazda, de 2 éves voltam, előléptetettek a feje is. Én gyorsan tanuló, de nem találom sehol, hogy a foglalkoztató, mint a "fiatal", ha úgy tetszik nekem, és kínál képzést a munkát. Tudja valaki, ha ez egy jó módja, hogy a programozás, vagy van-e szükség, hogy teljes mértékben képzett mielőtt az iparág?

Minden tanácsot tudsz adni a greatly appreciated.

Ez nagyon sok.
derrenb
Old Január 31, 2008, 23:14
Donor Group

Számítógépes programozás, akkor legalább egy köztes megértése C.
Honlap, legalább néhány MySQL, jó összege PHP.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 1 2008, 04:17
Csoport tagja

Helló!
Sok főiskolák nowadys lehetővé teszi, hogy a kurzus számítástechnikai kevés tudni exp.
A dolog suggets valóban ugyanaz, mint a fent Tudnivalók c PHP és MySQL (a rock), így dont get boged le a szakzsargontól ennyi, majd talán a játék körül néhány a programok a kötelező (ha azt mondom játszani i azt jelenti, tanulni).
Telepítse szabadon c-fordító, és a notepad + + és felhasználásának néhány alapvető (alap) online tutorials.
Csak PHP és MySQL magam, web design, de nagyszerű!
Old Február 1, 2008, 04:49
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by derrenb View Post
Szia,

Én vagyok érdekelt karriert computer / weboldal programozás. A probléma nem a megfelelő képesítéssel találom minden munkaadók keresnek. Én vagyok jó matekból, és élvezze a problémamegoldó és megértéséhez nagyon alap HTML és PHP ismeretek.

Otthagytam főiskola után egy évet töltött, és három évig dolgozott egy helyi vállalat, az eredetileg a rendszergazda, de 2 éves voltam, előléptetettek a feje is. Én gyorsan tanuló, de nem találom sehol, hogy a foglalkoztató, mint a "fiatal", ha úgy tetszik nekem, és kínál képzést a munkát. Tudja valaki, ha ez egy jó módja, hogy a programozás, vagy van-e szükség, hogy teljes mértékben képzett mielőtt az iparág?

Minden tanácsot tudsz adni a greatly appreciated.

Ez nagyon sok.
derrenb
Akkor nézd meg, hogy a fizetés egy programozó kevesebb lesz, mint ha a haladás jelenlegi karrierjét.

CompSci depts Unis van az áradás a piacon. Megvan a jó bizonyíték hogy még a "legjobb" az egyetemek számára nehézségekbe ütközik, hogy töltse helyen a tanfolyamokat. A költségek ezekben a napokban is magas, és a jutalom szegényes, mind szellemileg és anyagilag! Gondolj 3000 £ díjak, £ 2500 to £ 4000 szállás, néhány ezer, az élelmiszer-és szabadidős évente, majd kiszámítja, hogy mennyi ideig lesz szükség, hogy fordítsanak vissza! (És ez csak kamatmentes kölcsön abban az értelemben, hogy a 4%-kal növekszik, a jelenlegi infláció!)

Plusz van egy iszonyú sok nem programozási unalmas dolog a CD-fok, kényszeríti őket ipar!

Mindazonáltal, a helyek, mint a készpénz-Unis szíjazva és kétségbeesett emberek foglalkoztatása az alacsony fizetés és a státusz a comp. egységeinek támogatására, hogy lehet egy lehetőség.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.