![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én vagyok érdekelt karriert computer / weboldal programozás. A probléma nem a megfelelő képesítéssel találom minden munkaadók keresnek. Én vagyok jó matekból, és élvezze a problémamegoldó és megértéséhez nagyon alap HTML és PHP ismeretek. Otthagytam főiskola után egy évet töltött, és három évig dolgozott egy helyi vállalat, az eredetileg a rendszergazda, de 2 éves voltam, előléptetettek a feje is. Én gyorsan tanuló, de nem találom sehol, hogy a foglalkoztató, mint a "fiatal", ha úgy tetszik nekem, és kínál képzést a munkát. Tudja valaki, ha ez egy jó módja, hogy a programozás, vagy van-e szükség, hogy teljes mértékben képzett mielőtt az iparág? Minden tanácsot tudsz adni a greatly appreciated. Ez nagyon sok. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Számítógépes programozás, akkor legalább egy köztes megértése C. Honlap, legalább néhány MySQL, jó összege PHP.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Helló! Sok főiskolák nowadys lehetővé teszi, hogy a kurzus számítástechnikai kevés tudni exp. A dolog suggets valóban ugyanaz, mint a fent Tudnivalók c PHP és MySQL (a rock), így dont get boged le a szakzsargontól ennyi, majd talán a játék körül néhány a programok a kötelező (ha azt mondom játszani i azt jelenti, tanulni). Telepítse szabadon c-fordító, és a notepad + + és felhasználásának néhány alapvető (alap) online tutorials. Csak PHP és MySQL magam, web design, de nagyszerű! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
CompSci depts Unis van az áradás a piacon. Megvan a jó bizonyíték hogy még a "legjobb" az egyetemek számára nehézségekbe ütközik, hogy töltse helyen a tanfolyamokat. A költségek ezekben a napokban is magas, és a jutalom szegényes, mind szellemileg és anyagilag! Gondolj 3000 £ díjak, £ 2500 to £ 4000 szállás, néhány ezer, az élelmiszer-és szabadidős évente, majd kiszámítja, hogy mennyi ideig lesz szükség, hogy fordítsanak vissza! (És ez csak kamatmentes kölcsön abban az értelemben, hogy a 4%-kal növekszik, a jelenlegi infláció!) Plusz van egy iszonyú sok nem programozási unalmas dolog a CD-fok, kényszeríti őket ipar! Mindazonáltal, a helyek, mint a készpénz-Unis szíjazva és kétségbeesett emberek foglalkoztatása az alacsony fizetés és a státusz a comp. egységeinek támogatására, hogy lehet egy lehetőség.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |