mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Ieškote mažai patarimus ...

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 31, 2008, 10:11
Naujas Narys

Default Ieškote mažai patarimus ...

Labas,

Mane domina kompiuterių Karjera / website programavimo. Problema aš neturiu atitinkamos kvalifikacijos Manau visi darbdaviai ieško. Aš gerai matematiką ir mėgautis spręsti problemas ir turėti HTML supratimą ir labai pagrindinių PHP įgūdžių.

Aš paliko koledžą po metų ir trejus metus praleido už darbo vietos bendrovė, iš pradžių kaip administratorius, bet per 2 metus man buvo paaukštintas į galvą jį. Esu greitai besimokantis asmuo, bet negaliu rasti bet kur, kad dirbs man, kaip "Junior", jei jums patiko ir man pasiūlyti mokymus apie darbą. Ar kas nors žino, jei tai yra geras būdas į programavimą, ar būtina visiškai parengti prieš gaunant į pramonę?

Any advice galite duoti yra labai vertinama.

Ta labai daug.
derrenb
Old Sausis 31, 2008, 23:14
Donorų grupės

Kompiuterių programavimo, turėtumėte bent jau tarpinis suprasti C.
Saitas, bent kai MySQL, gera suma PHP.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Vasaris 1, 2008, 04:17
Narys

Labas!
Kolegijų nowadys leidžia daryti kurso skaičiavimo mažai žinoti Tinka daug.
Ką aš suggets tikrai pats, kaip pirmiau Skaityti apie c php ir mysql (jie rock) taip jūs Dont boged nustato tiek daug žargono, ir tada galbūt pažaisti su kai kuriais savo comp programos (kai sakau, žaisti I tai išmokti).
Įdiekite free C kompiliatorių ir notepad + + ir naudojimo kai kurių pagrindinių (labai paprastas) Prisijungę vadovėliai.
Aš tik naudojant PHP ir MySQL save for web dizainas bet tai GREAT!
Old Vasaris 1, 2008, 04:49
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by derrenb View Post
Labas,

Mane domina kompiuterių Karjera / website programavimo. Problema aš neturiu atitinkamos kvalifikacijos Manau visi darbdaviai ieško. Aš gerai matematiką ir mėgautis spręsti problemas ir turėti HTML supratimą ir labai pagrindinių PHP įgūdžių.

Aš paliko koledžą po metų ir trejus metus praleido už darbo vietos bendrovė, iš pradžių kaip administratorius, bet per 2 metus man buvo paaukštintas į galvą jį. Esu greitai besimokantis asmuo, bet negaliu rasti bet kur, kad dirbs man, kaip "Junior", jei jums patiko ir man pasiūlyti mokymus apie darbą. Ar kas nors žino, jei tai yra geras būdas į programavimą, ar būtina visiškai parengti prieš gaunant į pramonę?

Any advice galite duoti yra labai vertinama.

Ta labai daug.
derrenb
Jums reikia ieškoti, ar jūsų alga kaip programuotojas, bus mažiau, jei jūs pažanga savo dabartinį karjeros.

CompSci depts į Unis yra potvynių rinkoje. Aš jį tinkamu įrodymu kad net ir "geriausias" universitetai sunku užpildyti vietų jų kursus. Kaina šių dienų yra didelis ir menki atlygiai, tiek intelektualiai ir finansiškai! Pagalvokite £ 3.000 mokesčius, 2.500 £ iki 4.000 £ apgyvendinimas, keli tūkstančiai žmonių maistui ir poilsio per metus, po to apskaičiuoti, kiek laiko tai užtruks mokėti jį atgal! (Ir tai tik beprocentes paskolas didinti ne 4%, ta prasme, dabartinė infliacija!)

Plius, yra labai daug ne programavimo nuobodu Daiktai CD laipsnių, priversti juos pagal ekonominės veiklos rūšis!

Tačiau tokiose vietose kaip Unis yra pinigų stokojanti ir beviltiška įdarbinti žmones apie mažą atlyginimą ir statusą savo KOMP. paramos skyrių, kad gali būti galimybė.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.