![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Mane domina kompiuterių Karjera / website programavimo. Problema aš neturiu atitinkamos kvalifikacijos Manau visi darbdaviai ieško. Aš gerai matematiką ir mėgautis spręsti problemas ir turėti HTML supratimą ir labai pagrindinių PHP įgūdžių. Aš paliko koledžą po metų ir trejus metus praleido už darbo vietos bendrovė, iš pradžių kaip administratorius, bet per 2 metus man buvo paaukštintas į galvą jį. Esu greitai besimokantis asmuo, bet negaliu rasti bet kur, kad dirbs man, kaip "Junior", jei jums patiko ir man pasiūlyti mokymus apie darbą. Ar kas nors žino, jei tai yra geras būdas į programavimą, ar būtina visiškai parengti prieš gaunant į pramonę? Any advice galite duoti yra labai vertinama. Ta labai daug. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kompiuterių programavimo, turėtumėte bent jau tarpinis suprasti C. Saitas, bent kai MySQL, gera suma PHP.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Labas! Kolegijų nowadys leidžia daryti kurso skaičiavimo mažai žinoti Tinka daug. Ką aš suggets tikrai pats, kaip pirmiau Skaityti apie c php ir mysql (jie rock) taip jūs Dont boged nustato tiek daug žargono, ir tada galbūt pažaisti su kai kuriais savo comp programos (kai sakau, žaisti I tai išmokti). Įdiekite free C kompiliatorių ir notepad + + ir naudojimo kai kurių pagrindinių (labai paprastas) Prisijungę vadovėliai. Aš tik naudojant PHP ir MySQL save for web dizainas bet tai GREAT! |
|
| |||
| |||
| Citata:
CompSci depts į Unis yra potvynių rinkoje. Aš jį tinkamu įrodymu kad net ir "geriausias" universitetai sunku užpildyti vietų jų kursus. Kaina šių dienų yra didelis ir menki atlygiai, tiek intelektualiai ir finansiškai! Pagalvokite £ 3.000 mokesčius, 2.500 £ iki 4.000 £ apgyvendinimas, keli tūkstančiai žmonių maistui ir poilsio per metus, po to apskaičiuoti, kiek laiko tai užtruks mokėti jį atgal! (Ir tai tik beprocentes paskolas didinti ne 4%, ta prasme, dabartinė infliacija!) Plius, yra labai daug ne programavimo nuobodu Daiktai CD laipsnių, priversti juos pagal ekonominės veiklos rūšis! Tačiau tokiose vietose kaip Unis yra pinigų stokojanti ir beviltiška įdarbinti žmones apie mažą atlyginimą ir statusą savo KOMP. paramos skyrių, kad gali būti galimybė.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |