![]() |
|
| |||
| |||
| Čau, Mani interesē karjera datoru / website plānošanu. Problēma man nav atbilstoša kvalifikācija man visi darba devēji meklē. I am good at math un baudīt problēmu risināšanu un ir izpratne par HTML un vienkāršu PHP zināšanas. I left college pēc gada un pavadīja trīs gadus strādā vietējais uzņēmums, kas sākotnēji kā administrators, bet 2 gadu laikā man bija popularizēt galvu par to. Es ātri skolēnam, bet nevar atrast nekur, kas nodarbina mani kā "Junior", ja jums patīk un piedāvāt man apmācību darbā. Vai kāds zina, ja tas ir labs veids, kā nokļūt programmu, vai arī ir nepieciešams, lai pilnībā apmācītiem pirms nokļūst nozarē? Jebkuru konsultāciju, kas Jums varētu sniegt ir ļoti appreciated. Ta ir ļoti daudz. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Datorprogrammēšana, jums vismaz vajadzētu būt vidēji izpratne C. Mājas lapā, vismaz daži MySQL, labu summu PHP.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sveiki! Daudz koledžu nowadys ļauj jums darīt protams, skaitļošanas maz zināt exp. Lieta, ko es suggets patiešām ir tāds pats kā iepriekš Lasiet par c php un mysql (to rock), lai Jūs dont get boged pa žargons tik daudz, un tad varbūt spēlēt aptuveni dažas jūsu comp programmas (kad es saku spēlēt i nozīmē mācīties). Instalēt bezmaksas C kompilatoru un notepad + + un izmantot dažas pamata (very basic) online konsultācijas. Es izmantot tikai php un mysql sevi par web dizainu, bet tas ir lieliski! |
|
| |||
| |||
| Quote:
CompSci depts in Unis ir applūšanas tirgu. Es to labi pierādījumi ka pat "labākās" universitātes ir grūtības aizpildīt vietu viņu kursi. Izmaksas šajās dienās ir augsts un atlīdzību nepietiekams, gan intelektuāli, gan finansiāli! Domāju 3.000 £ maksu £ 2,500, lai 4.000 £ naktsmītnes, dažiem tūkstošiem pārtikas un atpūtas gadā, tad aprēķināt, cik ilgi tas būs jāmaksā to atpakaļ! (Un tas ir tikai bezprocentu aizdevumu nozīmē, palielinājies par 4%, pašreizējo inflācijas līmeni!) Plus, ir šausmīgi daudz non-programming trulas stuff CD grādos, spiež nozares! Tomēr vietās kā Unis ir naudā strapped un izmisīgi vēlas nodarbināt cilvēkus ar zemu atalgojumu un statusu savā comp. atbalsta dienestu, lai varētu iespēju.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |