rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Szukasz porady niewiele ...

Reply

Narzędzia wątku
Old 31 stycznia 2008, 10:11
Nowe państwa grupy

Default Szukasz porady niewiele ...

Cześć,

Jestem zainteresowany kariery w komputerze / website programowania. Problemem jest to, że nie mam odpowiednich kwalifikacji znaleźć wszystkich pracodawców szukasz. Ja jestem dobry w matematyce i cieszyć rozwiązywanie problemów i zrozumienie HTML i PHP bardzo podstawowe umiejętności.

I w lewo kolegium po roku i spędził trzy lata pracy dla lokalnej firmy, początkowo jako administrator, ale w ciągu 2 lat byłem awansował do głowy to. Ja szybko się uczysz, ale nie można znaleźć nigdzie które zatrudniają mnie jako "Junior", jeśli chcesz mnie i oferują szkolenia w miejscu pracy. Czy ktoś wie, czy jest to dobry sposób, aby dostać się do programowania, czy też konieczne jest w pełni przeszkolony przed dostawanie do przemysłu?

Wszelkie porady można dać jest bardzo ceniona.

Ta bardzo.
derrenb
Old 31 stycznia 2008, 23:14
Grupa dawcy

Działalność związana z oprogramowaniem, należy przynajmniej mieć pośredni zrozumienia C.
Strona internetowa, przynajmniej niektóre MySQL dobra kwota PHP.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 1. lutego 2008, 04:17
Członek grupy

Witaj!
Wiele uczelni nowadys umożliwiają kurs informatyki z nieco wiedzieć exp.
The thing I suggets jest naprawdę takie same jak powyżej Przeczytaj o c php i mysql (they rock), więc dont get boged przez żargonie tak dużo, a następnie być może bawić niektóre z programów na Twoim comp (kiedy mówię i grać znaczy uczyć się).
Zainstaluj bezpłatny kompilator C + + i notatnik i wykorzystanie pewnych podstawowych (bardzo podstawowy) poradniki online.
I tylko wykorzystanie PHP i MySQL dla siebie tworzenie stron www, ale jest wielki!
Old 1 lutego 2008, 04:49
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by derrenb View Post
Cześć,

Jestem zainteresowany kariery w komputerze / website programowania. Problemem jest to, że nie mam odpowiednich kwalifikacji znaleźć wszystkich pracodawców szukasz. Ja jestem dobry w matematyce i cieszyć rozwiązywanie problemów i zrozumienie HTML i PHP bardzo podstawowe umiejętności.

I w lewo kolegium po roku i spędził trzy lata pracy dla lokalnej firmy, początkowo jako administrator, ale w ciągu 2 lat byłem awansował do głowy to. Ja szybko się uczysz, ale nie można znaleźć nigdzie które zatrudniają mnie jako "Junior", jeśli chcesz mnie i oferują szkolenia w miejscu pracy. Czy ktoś wie, czy jest to dobry sposób, aby dostać się do programowania, czy też konieczne jest w pełni przeszkolony przed dostawanie do przemysłu?

Wszelkie porady można dać jest bardzo ceniona.

Ta bardzo.
derrenb
Należy spojrzeć na swoje wynagrodzenie, czy jako programista będzie mniejsza niż jeśli postęp aktualnej kariery.

CompSci depts w Unis są powodzi rynku. Mam na to dowód dobrego że nawet "najlepszego" uniwersytety mają trudności wypełnić miejsca na ich kursy. Koszt tych dni jest wysoki i chudy nagród, zarówno intelektualnie i finansowo! Pomyśl £ 3000 opłat £ do 2500 £ 4000 zakwaterowania, kilka tysięcy do żywności i rekreacji na rok, a następnie obliczyć, jak długo będzie płacić go z powrotem! (A to tylko kredyty bez odsetek w rozumieniu zwiększenie na poziomie 4%, obecna stopa inflacji!)

Dodatkowo, istnieje nabiedować nie programowania nudny stuff CD stopni, wymuszone na nich przez przemysł!

Jednakże, takich jak Unis gotówkowego strapped i zdesperowanych do zatrudniania osób o niskich wynagrodzeń i statusu w comp. wsparcie służb, tak że może być możliwość.

Reply

Register

Zakładki