![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Jestem zainteresowany kariery w komputerze / website programowania. Problemem jest to, że nie mam odpowiednich kwalifikacji znaleźć wszystkich pracodawców szukasz. Ja jestem dobry w matematyce i cieszyć rozwiązywanie problemów i zrozumienie HTML i PHP bardzo podstawowe umiejętności. I w lewo kolegium po roku i spędził trzy lata pracy dla lokalnej firmy, początkowo jako administrator, ale w ciągu 2 lat byłem awansował do głowy to. Ja szybko się uczysz, ale nie można znaleźć nigdzie które zatrudniają mnie jako "Junior", jeśli chcesz mnie i oferują szkolenia w miejscu pracy. Czy ktoś wie, czy jest to dobry sposób, aby dostać się do programowania, czy też konieczne jest w pełni przeszkolony przed dostawanie do przemysłu? Wszelkie porady można dać jest bardzo ceniona. Ta bardzo. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Działalność związana z oprogramowaniem, należy przynajmniej mieć pośredni zrozumienia C. Strona internetowa, przynajmniej niektóre MySQL dobra kwota PHP.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Witaj! Wiele uczelni nowadys umożliwiają kurs informatyki z nieco wiedzieć exp. The thing I suggets jest naprawdę takie same jak powyżej Przeczytaj o c php i mysql (they rock), więc dont get boged przez żargonie tak dużo, a następnie być może bawić niektóre z programów na Twoim comp (kiedy mówię i grać znaczy uczyć się). Zainstaluj bezpłatny kompilator C + + i notatnik i wykorzystanie pewnych podstawowych (bardzo podstawowy) poradniki online. I tylko wykorzystanie PHP i MySQL dla siebie tworzenie stron www, ale jest wielki! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
CompSci depts w Unis są powodzi rynku. Mam na to dowód dobrego że nawet "najlepszego" uniwersytety mają trudności wypełnić miejsca na ich kursy. Koszt tych dni jest wysoki i chudy nagród, zarówno intelektualnie i finansowo! Pomyśl £ 3000 opłat £ do 2500 £ 4000 zakwaterowania, kilka tysięcy do żywności i rekreacji na rok, a następnie obliczyć, jak długo będzie płacić go z powrotem! (A to tylko kredyty bez odsetek w rozumieniu zwiększenie na poziomie 4%, obecna stopa inflacji!) Dodatkowo, istnieje nabiedować nie programowania nudny stuff CD stopni, wymuszone na nich przez przemysł! Jednakże, takich jak Unis gotówkowego strapped i zdesperowanych do zatrudniania osób o niskich wynagrodzeń i statusu w comp. wsparcie służb, tak że może być możliwość.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |