mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Cauti un mic sfat ...

Reply

Thread Tools
Old 31 ianuarie 2008, 10:11
Noile state Group

Default Cauti un mic sfat ...

Salut,

Sunt interesat de o carieră în computer / site-ul de programare. Problema e ca nu am de calificare am găsi toţi angajatorii caută. Sunt bun la matematică şi bucuraţi-vă de rezolvare de probleme şi să aibă o înţelegere de bază foarte HTML şi PHP aptitudini.

Eu am plecat la colegiu, după un an şi şi-a petrecut trei ani de lucru pentru o companie locală, iniţial ca un administrator, dar în termen de 2 ani am fost promovat la cap de ea. Sunt un elev de repede, dar nu poate găsi nicăieri că-mi va folosi ca un "junior" daca iti place de mine şi de oferta de formare la locul de muncă. Stie cineva, dacă acest lucru este o modalitate buna de a ajunge în programare, sau este necesară pentru a fi pe deplin pregatiti Inainte de a ajunge în industrie?

Orice sfaturi te pot da este foarte apreciat.

Ta foarte mult.
derrenb
Old 31 ianuarie 2008, 23:14
Grupul de donator

Programarea calculatoarelor, ar trebui să deţină cel puţin un intermediar înţelegere a C.
Site-ul, cel puţin unele MySQL, o sumă de PHP.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 1 februarie 2008, 04:17
Grupul de stat

Salut!
O mulţime de colegii nowadys permite să faci un curs de calcul cu puţin să ştiu exp.
I suggets de lucru este de fapt la fel ca mai sus Citiţi despre c PHP si MySQL (ele rock), astfel încât să dont get boged de a vorbi în jargon atât de mult şi apoi, probabil, ne jucăm cu o parte din programe de pe comp (când spun juca i însemna afla).
Instalaţi un liber c-compilator şi notepad + + şi de a folosi unele de bază (foarte bază) tutoriale on-line.
Am doar folosi PHP si MySQL pentru mine de web design, dar este minunat!
Old 1st Jun 2008, 04:49
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de derrenb View Post
Salut,

Sunt interesat de o carieră în computer / site-ul de programare. Problema e ca nu am de calificare am găsi toţi angajatorii caută. Sunt bun la matematică şi bucuraţi-vă de rezolvare de probleme şi să aibă o înţelegere de bază foarte HTML şi PHP aptitudini.

Eu am plecat la colegiu, după un an şi şi-a petrecut trei ani de lucru pentru o companie locală, iniţial ca un administrator, dar în termen de 2 ani am fost promovat la cap de ea. Sunt un elev de repede, dar nu poate găsi nicăieri că-mi va folosi ca un "junior" daca iti place de mine şi de oferta de formare la locul de muncă. Stie cineva, dacă acest lucru este o modalitate buna de a ajunge în programare, sau este necesară pentru a fi pe deplin pregatiti Inainte de a ajunge în industrie?

Orice sfaturi te pot da este foarte apreciat.

Ta foarte mult.
derrenb
Tu ar trebui să arate dacă vă la salariu ca un programator va fi mai mică decât dacă progresele dvs. curente de carieră.

CompSci depts în unis sunt inundaţii pe piaţă. Am o pe bună dovadă faptul că, chiar de "cele mai bune" sunt universitati de constatare, este greu pentru a completa locurile lor la cursuri. Costul acestor zile este de mare şi de recompense de post, atât intelectual şi financiar! Gandeste-te de £ 3000 onorarii, £ 2500 la 4000 £ cazare, câteva mii de produse alimentare şi de agrement pe an, apoi calcula cat timp va dura de a plăti o înapoi! (Şi este numai de interes fără împrumuturi, în sensul de a creşte de la 4%, rata actuală a inflaţiei!)

În plus, există o foarte mult de non-programare plicticos lucrurile în CD-ul de grade, forţat asupra lor de către industrie!

Cu toate acestea, în locuri ca sunt bani unis-tari şi disperat de a angaja oameni pe un salariu de mică şi de statutul lor în comp. departamentele suport, astfel încât poate fi o posibilitate.

Reply

Register

Marcaje