![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Sunt interesat de o carieră în computer / site-ul de programare. Problema e ca nu am de calificare am găsi toţi angajatorii caută. Sunt bun la matematică şi bucuraţi-vă de rezolvare de probleme şi să aibă o înţelegere de bază foarte HTML şi PHP aptitudini. Eu am plecat la colegiu, după un an şi şi-a petrecut trei ani de lucru pentru o companie locală, iniţial ca un administrator, dar în termen de 2 ani am fost promovat la cap de ea. Sunt un elev de repede, dar nu poate găsi nicăieri că-mi va folosi ca un "junior" daca iti place de mine şi de oferta de formare la locul de muncă. Stie cineva, dacă acest lucru este o modalitate buna de a ajunge în programare, sau este necesară pentru a fi pe deplin pregatiti Inainte de a ajunge în industrie? Orice sfaturi te pot da este foarte apreciat. Ta foarte mult. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Programarea calculatoarelor, ar trebui să deţină cel puţin un intermediar înţelegere a C. Site-ul, cel puţin unele MySQL, o sumă de PHP.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Salut! O mulţime de colegii nowadys permite să faci un curs de calcul cu puţin să ştiu exp. I suggets de lucru este de fapt la fel ca mai sus Citiţi despre c PHP si MySQL (ele rock), astfel încât să dont get boged de a vorbi în jargon atât de mult şi apoi, probabil, ne jucăm cu o parte din programe de pe comp (când spun juca i însemna afla). Instalaţi un liber c-compilator şi notepad + + şi de a folosi unele de bază (foarte bază) tutoriale on-line. Am doar folosi PHP si MySQL pentru mine de web design, dar este minunat! |
|
| |||
| |||
| Citat:
CompSci depts în unis sunt inundaţii pe piaţă. Am o pe bună dovadă faptul că, chiar de "cele mai bune" sunt universitati de constatare, este greu pentru a completa locurile lor la cursuri. Costul acestor zile este de mare şi de recompense de post, atât intelectual şi financiar! Gandeste-te de £ 3000 onorarii, £ 2500 la 4000 £ cazare, câteva mii de produse alimentare şi de agrement pe an, apoi calcula cat timp va dura de a plăti o înapoi! (Şi este numai de interes fără împrumuturi, în sensul de a creşte de la 4%, rata actuală a inflaţiei!) În plus, există o foarte mult de non-programare plicticos lucrurile în CD-ul de grade, forţat asupra lor de către industrie! Cu toate acestea, în locuri ca sunt bani unis-tari şi disperat de a angaja oameni pe un salariu de mică şi de statutul lor în comp. departamentele suport, astfel încât poate fi o posibilitate.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
![]() |
|
| Marcaje |