мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Тражите нешто савет ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Мар 2008, 10:11
Нови члан групе

Default Тражите нешто савет ...

Здраво,

Ја сам заинтересована за каријеру у рачунар / уебсите програмирање. Проблем је да не морам релевантне квалификације ЈА наћи сви послодавци траже. Ја сам добар у математици и уживати у решавању проблема и разумевању ХТМЛ и ПХП основне вештине.

Сам отишао на колеџу и након годину дана је провео три године радећи за локалну фирму, првобитно као администратор, али у року од 2 године сам био унапријеђен у глави од тога. Ја сам ученик брз, али не може наћи нигде да ће ме запослити као "Јуниор" ако вам се свиђа и нуде ми обуке на послу. Се било ко кноткле да данашји је добар пут за добити у програмирање, или га је потребно да се у потпуности оспособљени пре узимајући у индустрији?

Било који савет коју могу да да је много поштовати.

Та пуно.
дерренб
Old 31. Мар 2008, 23:14
Донаторска Група

Компјутерско програмирање, требало да има најмање средњу разумевање Ц.
Уеб сајт, барем неке МыСКЛ, добар износ ПХП.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 1. фебруар 2008, 04:17
Мембер Гроуп

Здраво!
Пуно Вам дозволити колеџи ноуадыс чинити курс у рачунање са мало знати ЕКСП.
Ствар и суггетс је стварно исти као и горе Прочитајте о ц ПХП и МыСКЛ (они роцк), тако да донт гет богед доле по жаргону толико и онда можда играти око са неким од програма на ваш цомп (када кажем ја играти значи научити).
Инсталирајте бесплатан ц-преводилац и Нотепад + + и користити неке основне (основне) онлине туториали.
Ја само себе, ПХП и МыСКЛ за уеб дизајн, али је велик!
Old 1. Мар 2008, 04:49
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы дерренб View Post
Здраво,

Ја сам заинтересована за каријеру у рачунар / уебсите програмирање. Проблем је да не морам релевантне квалификације ЈА наћи сви послодавци траже. Ја сам добар у математици и уживати у решавању проблема и разумевању ХТМЛ и ПХП основне вештине.

Сам отишао на колеџу и након годину дана је провео три године радећи за локалну фирму, првобитно као администратор, али у року од 2 године сам био унапријеђен у глави од тога. Ја сам ученик брз, али не може наћи нигде да ће ме запослити као "Јуниор" ако вам се свиђа и нуде ми обуке на послу. Се било ко кноткле да данашји је добар пут за добити у програмирање, или га је потребно да се у потпуности оспособљени пре узимајући у индустрији?

Било који савет коју могу да да је много поштовати.

Та пуно.
дерренб
Требате ли ваш поглед на плату као програмер ће бити мање него ако то ваш тренутни напредак у каријери.

ЦомпСци дептс у УНИС су поплаве тржишту. Имам га на добар доказ да чак и "најбољи" универзитета су налаз је тешко да попуни мјеста на својим курсевима. Трошкови ових дана је висок и мршав наградама, оба интелектуално и финансијски! Тхинк 3000 £ таксе, £ 2,500 до 4000 £ смештај, неколико хиљада за храну и рекреацију на годину, онда израчунати колико ће платити га натраг! (А она је само бескаматни кредити у смислу повећања на 4%, тренутна стопа инфлације!)

Плус, ту је страшно много не-програмирање потмуо ствари у ЦД-у степенима, присиљени на њих индустрији!

Међутим, местима као што су новчани УНИС-страппед очајни и запошљавати људе на ниске плате и стања у својим цомп. подршка одељењима, тако да мај бити могућност.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неед Хелп & Адвице дфресх27 Генерал Хардуаре Цхат 2 27 децембар 2008 05:49
Требате ли савет у вези Који Уеб Цам изабрати ЦомпМаднесс84 Дигитал Имагинг & Штампачи 3 12 мај 2008 16:02
Требам неке савете јсфс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 3 децембар 2007 16:53
Требам неке савете овде плз Албоп Генерал Хардуаре Цхат 1 10 октобар 2007 08:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц