![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам заинтересована за каријеру у рачунар / уебсите програмирање. Проблем је да не морам релевантне квалификације ЈА наћи сви послодавци траже. Ја сам добар у математици и уживати у решавању проблема и разумевању ХТМЛ и ПХП основне вештине. Сам отишао на колеџу и након годину дана је провео три године радећи за локалну фирму, првобитно као администратор, али у року од 2 године сам био унапријеђен у глави од тога. Ја сам ученик брз, али не може наћи нигде да ће ме запослити као "Јуниор" ако вам се свиђа и нуде ми обуке на послу. Се било ко кноткле да данашји је добар пут за добити у програмирање, или га је потребно да се у потпуности оспособљени пре узимајући у индустрији? Било који савет коју могу да да је много поштовати. Та пуно. дерренб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Компјутерско програмирање, требало да има најмање средњу разумевање Ц. Уеб сајт, барем неке МыСКЛ, добар износ ПХП.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здраво! Пуно Вам дозволити колеџи ноуадыс чинити курс у рачунање са мало знати ЕКСП. Ствар и суггетс је стварно исти као и горе Прочитајте о ц ПХП и МыСКЛ (они роцк), тако да донт гет богед доле по жаргону толико и онда можда играти око са неким од програма на ваш цомп (када кажем ја играти значи научити). Инсталирајте бесплатан ц-преводилац и Нотепад + + и користити неке основне (основне) онлине туториали. Ја само себе, ПХП и МыСКЛ за уеб дизајн, али је велик! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ЦомпСци дептс у УНИС су поплаве тржишту. Имам га на добар доказ да чак и "најбољи" универзитета су налаз је тешко да попуни мјеста на својим курсевима. Трошкови ових дана је висок и мршав наградама, оба интелектуално и финансијски! Тхинк 3000 £ таксе, £ 2,500 до 4000 £ смештај, неколико хиљада за храну и рекреацију на годину, онда израчунати колико ће платити га натраг! (А она је само бескаматни кредити у смислу повећања на 4%, тренутна стопа инфлације!) Плус, ту је страшно много не-програмирање потмуо ствари у ЦД-у степенима, присиљени на њих индустрији! Међутим, местима као што су новчани УНИС-страппед очајни и запошљавати људе на ниске плате и стања у својим цомп. подршка одељењима, тако да мај бити могућност.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Хелп & Адвице | дфресх27 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 27 децембар 2008 05:49 |
| Требате ли савет у вези Који Уеб Цам изабрати | ЦомпМаднесс84 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 12 мај 2008 16:02 |
| Требам неке савете | јсфс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 3 децембар 2007 16:53 |
| Требам неке савете овде плз | Албоп | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 10 октобар 2007 08:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |