![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben bilgisayar alanında kariyer istiyorum / görselyöre programlama. Sorun Sanırım tüm işveren arıyorum bulmak ilgili nitelikler yok ise. Ben matematik iyi ve zevk problem çözme ve HTML anlayışı ve çok temel PHP becerileri var. Bir yıl sonra üniversite sol ve üç yıl yerel bir şirket için çalışan geçirdim, aslında yönetici olarak ancak 2 yıl içinde bunu başkanı terfi etmiştir. Ben hızlı bir öğrenci ancak herhangi bir yerde bir "küçük olarak yaz istihdam sağlayacak bulamıyor" İstersen beni iş konusunda eğitim sunuyoruz. Bu programlama girmek için iyi bir yoldur herkes biliyor mu veya tamamen endüstri girmesini önce eğitimli olmak gerekir? Size herhangi bir tavsiye büyük appreciated. Ta çok. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilgisayar programlama, size en az C. bir ara anlayışı var İnternet sitesi, en azından bazı MySQL, PHP iyi bir miktar.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Merhaba! Nowadys size bilgi çok az exp öğrenmek için bir kurs için izin kolej A lot of. The thing I suggets gerçekten aynı okuyun yukarıdaki hakkında C PHP ve (bunlar kaya) bu nedenle dille tarafından çok sonra belki bazı Zorunlu ilgili programlar uğraşmak aşağı boged almak dont MySQL (when I say oynamak i öğrenmek) anlamına gelir. C serbest derleyicidir ve not defteri yükleyin + + ve bazı temel (çok temel kullanım) çevrimiçi Öğreticiler. Sadece PHP kullanımı ve web tasarım için kendimi Mysql ancak it is great! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Unis de CompSci depts pazarda sel bulunmaktadır. Ben iyi bir delil üzerinde var hatta en iyi "" üniversiteler zor ve kursları hakkında yerleri doldurmak için bulduklarına. Maliyeti, bu gün ve ödüller kıt, hem entelektüel ve mali yüksek! Sonra £ 3.000 ücretler, £ 2500 için 4000 YTL barınma, birkaç bin yıllık yiyecek ve eğlence için, düşünün ne kadar geri ödemek alacaktır hesaplamak! (Ve sadece ilgi-4% oranla artması anlamında serbest krediler, enflasyon oranı geçerli!) Ayrıca, var olmayan bir çok CD derece in sıkıcı şeyler onlara sanayi tarafından zorla programlama olduğunu! Ancak, Unis gibi yerlerde nakit strapped ve umutsuz düşük maaş ve durum üzerindeki Zorunlu insanların istihdam var. destek bölümleri, bu bir olasılık olabilir.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |