менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Потрібні поради мало ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 січня 2008, 10:11
Нові члени групи

Default Потрібні поради мало ...

Привіт,

Я зацікавлений в кар'єрі в комп'ютер або сайт програми. Проблема в мене немає відповідною кваліфікацією знайти всі роботодавці шукали. Я хороший в математиці і користуватися вирішувати проблеми і мати уявлення про HTML і PHP дуже основні навички.

Я залишив коледж через рік і протягом трьох років працював в місцевій компанії, спочатку в якості адміністратора, але протягом 2 років я був призначений главою його. Я швидко вчитися, але не можуть знайти в будь-якому місці, що буде використати мене в якості "молодших", якщо вам подобається, і мені пропонують навчання на робочих місцях. Хто-небудь знає, якщо це хороший спосіб потрапити в програмуванні, чи потрібно бути повністю підготовлені перш ніж потрапити в промисловості?

Будь-які поради ви можете дати високо ціную.

Та дуже багато.
derrenb
Old 31 січня 2008, 23:14
Донор групи

Комп'ютерне програмування, ви повинні, по крайней мере, проміжної розуміння C.
Веб-сайт, принаймні деякі MySQL, гарне кількість PHP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 лютого 2008, 04:17
Член групи

Здравствуйте!
Багато коледжів nowadys дозволяють зробити курс по обчислювальних і мало що знаю Exp.
Suggets, що я насправді так само, як вище Читайте про C PHP та MySQL (вони Rock), тому ви не отримаєте boged вниз на жаргоні так багато, а потім, можливо, пограти з деякими з програм на Вашому Comp (коли я кажу, я грати середня вчитися).
Встановити безкоштовний C-компілятора і Notepad + + і використовувати деякі основні (самі основні) електронні підручники.
Я використовую тільки PHP та MySQL для себе веб-дизайну, але це здорово!
Old 1 лютого 2008, 04:49
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав derrenb View Post
Привіт,

Я зацікавлений в кар'єрі в комп'ютер або сайт програми. Проблема в мене немає відповідною кваліфікацією знайти всі роботодавці шукали. Я хороший в математиці і користуватися вирішувати проблеми і мати уявлення про HTML і PHP дуже основні навички.

Я залишив коледж через рік і протягом трьох років працював в місцевій компанії, спочатку в якості адміністратора, але протягом 2 років я був призначений главою його. Я швидко вчитися, але не можуть знайти в будь-якому місці, що буде використати мене в якості "молодших", якщо вам подобається, і мені пропонують навчання на робочих місцях. Хто-небудь знає, якщо це хороший спосіб потрапити в програмуванні, чи потрібно бути повністю підготовлені перш ніж потрапити в промисловості?

Будь-які поради ви можете дати високо ціную.

Та дуже багато.
derrenb
Ви повинні дивитися чи на зарплату в якості програміста буде менше, ніж якби ви прогрес вашого поточного кар'єрі.

CompSci Depts в UNIS наповнюють ринок. Я його на хорошу доказів що навіть "кращі" університети, зазнають труднощів із заповненням місць на своїх курсах. Вартість цих днів високих нагород і скромними, як інтелектуально і фінансово! Подумайте зборів £ 3000, £ 2500 до £ 4000 житло, кілька тисяч на продукти харчування та відпочинку на рік, а потім розрахувати, скільки часу піде на оплату її назад! (І це тільки безвідсоткові кредити в сенсі збільшення на 4%, поточний рівень інфляції!)

Крім того, існує величезна кількість непрограммірующего нудною речі на компакт мірою їм нав'язані промисловості!

Тим не менш, такі місця, як UNIS є безгрошової та відчайдушні наймати людей на низьку зарплату і статус в Comp. Підтримка департаменти, так що це може бути можливим.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога & консультацій dfresh27 Генеральний обладнання чат 2 27 грудня 2008 05:49
Необхідність консультацій, про які Web Cam To Get CompMadness84 Digital Imaging & Принтери 3 12 травня 2008 16:02
Потрібна поради jsfs Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 3 грудня 2007 16:53
Потрібна поради тут PLZ Albop Генеральний обладнання чат 1 10 жовтня 2007 08:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.