![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я зацікавлений в кар'єрі в комп'ютер або сайт програми. Проблема в мене немає відповідною кваліфікацією знайти всі роботодавці шукали. Я хороший в математиці і користуватися вирішувати проблеми і мати уявлення про HTML і PHP дуже основні навички. Я залишив коледж через рік і протягом трьох років працював в місцевій компанії, спочатку в якості адміністратора, але протягом 2 років я був призначений главою його. Я швидко вчитися, але не можуть знайти в будь-якому місці, що буде використати мене в якості "молодших", якщо вам подобається, і мені пропонують навчання на робочих місцях. Хто-небудь знає, якщо це хороший спосіб потрапити в програмуванні, чи потрібно бути повністю підготовлені перш ніж потрапити в промисловості? Будь-які поради ви можете дати високо ціную. Та дуже багато. derrenb |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Комп'ютерне програмування, ви повинні, по крайней мере, проміжної розуміння C. Веб-сайт, принаймні деякі MySQL, гарне кількість PHP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здравствуйте! Багато коледжів nowadys дозволяють зробити курс по обчислювальних і мало що знаю Exp. Suggets, що я насправді так само, як вище Читайте про C PHP та MySQL (вони Rock), тому ви не отримаєте boged вниз на жаргоні так багато, а потім, можливо, пограти з деякими з програм на Вашому Comp (коли я кажу, я грати середня вчитися). Встановити безкоштовний C-компілятора і Notepad + + і використовувати деякі основні (самі основні) електронні підручники. Я використовую тільки PHP та MySQL для себе веб-дизайну, але це здорово! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
CompSci Depts в UNIS наповнюють ринок. Я його на хорошу доказів що навіть "кращі" університети, зазнають труднощів із заповненням місць на своїх курсах. Вартість цих днів високих нагород і скромними, як інтелектуально і фінансово! Подумайте зборів £ 3000, £ 2500 до £ 4000 житло, кілька тисяч на продукти харчування та відпочинку на рік, а потім розрахувати, скільки часу піде на оплату її назад! (І це тільки безвідсоткові кредити в сенсі збільшення на 4%, поточний рівень інфляції!) Крім того, існує величезна кількість непрограммірующего нудною речі на компакт мірою їм нав'язані промисловості! Тим не менш, такі місця, як UNIS є безгрошової та відчайдушні наймати людей на низьку зарплату і статус в Comp. Підтримка департаменти, так що це може бути можливим.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога & консультацій | dfresh27 | Генеральний обладнання чат | 2 | 27 грудня 2008 05:49 |
| Необхідність консультацій, про які Web Cam To Get | CompMadness84 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 12 травня 2008 16:02 |
| Потрібна поради | jsfs | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 грудня 2007 16:53 |
| Потрібна поради тут PLZ | Albop | Генеральний обладнання чат | 1 | 10 жовтня 2007 08:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |