![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Já jsem přemýšlel o tom, mé vlastní stránky. Jen přemýšlím, co je nejjednodušší jazyk použít při vytváření webových stránek. IE, HTML, CSS atd.? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste nikdy udělat to dříve, než bych používat blog, jak začít, tak flákat se, že až se naučíte kódu.
| |||
| |||
| Vím, že základní HTML |
|
| |||
| |||
| Získejte wordpress blog a pokusit modifikovat, šablony, barvy apod. |
|
| |||
| |||
| Okie dokie:):) Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zjistit Freeservers Em.
| |||
| |||
| Yay, volal jsi mě Em. Válet se Díky kámo, bude se podívat hned |
|
| |||
| |||
| Stále máte nastavit si nějaký design. Měl bys jít na stránku, která nabízí bezplatné spuštění šablony a potom dostat NVÚ. web authoring což je open source a učit se. Budete si něco z vašich vlastních návrhů v dlouhodobém horizontu. |
|
| |||
| |||
| Můžu dělat návrhy pro webové stránky, je to jen na kódování, které se mi. Válet se |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer Error - "Chyby na této stránce by mohlo způsobit, že se práce špatně" | miklaw | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 5. dubna 2009 12:12 |
| Jak vytvořit obraz prezentace na webových stránkách | Imanuel4u | Web Design, hosting & SEO | 2 | 30. Prosinec 2008 12:00 |
| Internet nelze zobrazovat webové stránky | afarensis | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 26. prosinec 2008 07:42 |
| Tvorba Moje první PC. | Counterstriker | Obecné Hardware Chat | 14 | 20. prosinec 2007 03:01 |
| Internet Explorer bliká webové stránky pak jede na soubor ke stažení! | zach383z | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 12. srpen 2007 10:29 |
| Thread Nástroje | |
| |