![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά. Σκέφτομαι να γίνει η δική μου ιστοσελίδα. Απλά αναρωτιούνται, ποιο είναι το πιο εύκολο να χρησιμοποιεί τη γλώσσα κατά τη λήψη μιας ιστοσελίδας. IE, HTML, CSS κτλ; Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν έχετε ποτέ δεν έκανα εγώ πριν από ένα blog θα χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε, τότε με αυτό το χάος γύρω μέχρι να μάθουν τον κώδικα.
| |||
| |||
| Ξέρω βασικό HTML |
|
| |||
| |||
| Αποκτήστε ένα wordpress blog και να προσπαθήσουμε την τροποποίηση αυτή, το πρότυπο, χρώματα κ.λπ. |
|
| |||
| |||
| Okie dokie:):) Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διερεύνηση Freeservers Εμ.
| |||
| |||
| Yay, πήρες εμένα Εμ. Γελάω δυνατά Thanks mate, θα το ελέγξουμε τώρα |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε ακόμη να δημιουργηθεί μια σχεδιασμό κάποιου είδους. Θα πρέπει να πάω σε ένα site που προσφέρει δωρεάν εκκίνησης templates και στη συνέχεια έχουν την NVU web συγγραφής που είναι ανοικτού κώδικα και να μάθουν αυτήν. Θα ήθελα κάτι από το δικό σας σχεδιασμό σε βάθος χρόνου. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούμε να κάνουμε σχέδια για ιστοσελίδες, είναι απλώς η κωδικοποίηση που μου γίνεται. Γελάω δυνατά |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer Error - "Τα λάθη σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορούσαν να την κάνουν να εργασία εσφαλμένα" | miklaw | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 5 Απρ 2009 12:12 |
| Πώς να δημιουργήσετε ένα slideshow εικόνα σε μια ιστοσελίδα | Imanuel4u | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 30 Δεκ. 2008 12:00 |
| Διαδίκτυο δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα | afarensis | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 26 Δεκ. 2008 07:42 |
| Κάνοντας Η πρώτη μου υπολογιστή. | Counterstriker | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 20 Δεκ. 2007 03:01 |
| Internet Explorer αναβοσβήνει μια ιστοσελίδα στη συνέχεια να κατεβάσετε ένα αρχείο! | zach383z | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 12 Αυγ 2007 10:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |