![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo. Ja razmišljam o svojoj vlastitoj web lokaciji. Jednostavno pitate, što je najlakši jezik za korištenje prilikom izrade web stranicu. IE, HTML, CSS i sl.? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako do sada niste učinili prije nego bih koristiti blog za početak, a zatim nered okolo s tim, sve dok ne nauči kod.
| |||
| |||
| Znam osnovni HTML |
|
| |||
| |||
| Nabavite WordPress blog i pokušati modificirati ga, predložak, boja i sl. |
|
| |||
| |||
| Okie dokie:):) Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Istražiti Freeservers Em.
| |||
| |||
| Yay, ti mene zove Em. Lol Thanks mate, check it out će sada |
|
| |||
| |||
| Vi još imate za postavljanje dobiti dizajn nekakvu. Trebali bi otići na site koji ima nudi besplatne predloške za pokretanje i onda dobiti NVU web autorski što je open source i naučite ga. Te htijenje ištanje nešto vlastitog dizajna u dugoročno. |
|
| |||
| |||
| Ja mogu raditi dizajne za web stranice, to je samo kodiranje koji dobije mene. Lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer Error - "Greške na ovoj web stranici mogu prouzročiti to rade na pogrešan način" | miklaw | Web Browsers & FTP Klijenti | 4 | 5. travanj 2009 12:12 |
| Kako stvoriti sliku dijaprojekcije na web stranici | Imanuel4u | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 30. prosinac 2008 12:00 |
| Internet ne može prikazati web-stranicu | afarensis | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 26. prosinac 2008 07:42 |
| Upućivanje Moj prvi PC. | Counterstriker | General Hardware Chat | 14 | 20. prosinac 2007 03:01 |
| Internet Explorer treperi a web zatim odlazi u datoteku download! | zach383z | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 12. kolovoz 2007 10:29 |
| Thread Tools | |
| |