![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Én gondolkodtam, hogy a saját honlapján. Csak tudni, mi a legkönnyebb nyelv használata során a honlapján. IE, HTML, CSS, stb? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha még soha nem csinált ilyet azt használja a blog az induláshoz, akkor a rendetlenség körül, hogy amíg meg nem tanulnak a kódot.
| |||
| |||
| Tudom, hogy alap HTML |
|
| |||
| |||
| Get a WordPress blog és próbálja módosítását, sablonok, színek, stb |
|
| |||
| |||
| Okie dokie:):) Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vizsgálják Freeservers Em.
| |||
| |||
| Yay, akkor hívott Em. Hangosan nevet Kösz haver, a Check it out now |
|
| |||
| |||
| Még mindig van, hogy hozzanak létre egy tervezése valami. Meg kell, hogy egy webhely, amely ingyenes Indítópult sablonok, majd a NVU Web ami nyílt forráskódú, és tanulja meg. Meg akarok valamit saját tervezés, amely hosszú távon. |
|
| |||
| |||
| Meg tudom csinálni rajzolatáról honlapok, csak a kódolást, hogy jut el. Hangosan nevet |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Internet Explorer hiba - "Ez a weboldal a hibák miatt, hogy működjön hibásan" | miklaw | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 5. április 2009 12:12 |
| Hogyan hozzunk létre egy képet, slideshow egy weboldalon | Imanuel4u | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 30. december 2008 12:00 |
| Internet nem tudja megjeleníteni a weblapot | afarensis | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 26. december 2008 07:42 |
| A My First számítógépen. | Counterstriker | Általános fémáru Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| Internet Explorer villog weblapot, akkor megy egy fájlt letölteni! | zach383z | Web böngésző és FTP Clients | 7 | 12. augusztus 2007 10:29 |
| Téma eszközök | |
| |