![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. אני חושב לגבי גביית באתר שלי. רק תוהה, מה היא השפה הקלה לשימוש בעת ביצוע אתר. IE, HTML, CSS וכו '? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם מעולם לא עשה את זה לפני שאני ישתמשו בלוג כדי להתחיל, ואז לשחק עם זה עד שלא למד את הקוד.
| |||
| |||
| אני יודע HTML בסיסי |
|
| |||
| |||
| קבל wordpress הבלוג ולנסות לשנות את זה, תבנית, הצבעים וכו ' |
|
| |||
| |||
| Okie dokie:):) תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חקור Freeservers אותם.
| |||
| |||
| Yay, אתה קורא לי אותם. לצחוק בקול רם תודה חבר, האם לבדוק את זה עכשיו |
|
| |||
| |||
| אתה עדיין צריך להגדיר לקבל עיצוב כלשהי. אתה צריך ללכת כי הוא מציע אתר חינם ההפעלה תבניות ולאחר מכן לקבל את NVU Web authoring שהוא קוד פתוח, ולמד את זה. אתה רוצה משהו משלך עיצוב בטווח הארוך. |
|
| |||
| |||
| אני יכול לעשות עיצובים של אתרי אינטרנט, זה רק את קידוד שמקבל אותי. לצחוק בקול רם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Internet Explorer שגיאה - "שגיאות על דף אינטרנט זה עלול לגרום זה לעבוד בצורה לא נכונה" | miklaw | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | ה -5 בחודש אפריל 2009 12:12 |
| כיצד ליצור מצגת תמונות על דף אינטרנט | Imanuel4u | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 30 דצמבר 2008 12:00 |
| באינטרנט אין אפשרות להציג את דף האינטרנט | afarensis | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 26 דצמבר 2008 07:42 |
| הפיכת המחשב האישי הראשון שלי. | Counterstriker | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 20 דצמבר 2007 03:01 |
| Internet Explorer הבזקים של דף אינטרנט ולאחר מכן הולכת להוריד קובץ! | zach383z | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 7 | 12th אוגוסט 2007 10:29 |
| שרשרת כלים | |
| |