![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Já jsem přemýšlel o tom, moje vlastné stránky. Len premýšľam, čo je najjednoduchší jazyk použiť pri vytváraní webových stránok. IE, HTML, CSS, atď? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste nikdy urobiť to skôr, ako by som používať blog, ako začať, tak flákat sa, že až sa naučíte kódu.
| |||
| |||
| Viem, že základné HTML |
|
| |||
| |||
| Získajte wordpress blog a pokúsiť modifikovať, šablóny, farby atď |
|
| |||
| |||
| Okiem doki:):) Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zistiť Freeservers Em.
| |||
| |||
| Yay, volal si ma Em. Válet sa Vďaka kámo, bude sa pozrieť hneď |
|
| |||
| |||
| Stále máte nastaviť si nejaký design. Mal by si ísť na stránku, ktorá ponúka bezplatné spustení šablóny a potom dostať NVÚ. web authoring čo je open source a učiť sa. Budete si niečo z vašich vlastných návrhov v dlhodobom horizonte. |
|
| |||
| |||
| Môžem robiť návrhy pre webové stránky, je to len na kódovanie, ktoré sa mi. Válet sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer Error - "Chyby na tejto stránke by mohlo spôsobiť, že sa práce zle" | miklaw | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 5. apríla 2009 12:12 |
| Ako vytvoriť obraz prezentácie na webových stránkach | Imanuel4u | Web Design, hosting & SEO | 2 | 30. December 2008 12:00 |
| Internet nemožno zobrazovať webové stránky | afarensis | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 26. december 2008 07:42 |
| Tvorba Moje prvé PC. | Counterstriker | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 20. december 2007 03:01 |
| Internet Explorer bliká webovej stránky potom jede na súbor na stiahnutie! | zach383z | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 12. august 2007 10:29 |
| Thread Tools | |
| |