![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я думав про те, щоб на моєму сайті. Просто цікаво, що це найпростіший мову варто використовувати при прийнятті на сайті. IE, HTML, CSS і т.д.? Em |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви ніколи не робили це раніше я б використовував блог, щоб почати роботу, то возитися з цим, поки Ви не дізнаєтеся код.
| |||
| |||
| Я знаю, простий HTML |
|
| |||
| |||
| Отримати блог на WordPress і спробувати змінити його, шаблоном, квіти т.д. |
|
| |||
| |||
| Okie Доки:):) Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Розслідуванню Freeservers Em.
| |||
| |||
| Yay, ти кликав мене Em. Ха-ха-ха Thanks Mate, буде перевірити прямо зараз |
|
| |||
| |||
| Вам все ще потрібно створити дизайн отримати якийсь. Ви повинні піти на сайт, який пропонує безкоштовні завантаження шаблонів і потім отримати в Інтернеті NVU авторська який має відкритий вихідний код і вчитися. Ви хочете щось від власного проекту в довгостроковій перспективі. |
|
| |||
| |||
| Я можу робити дизайни для сайтів, це просто кодування, що змушує мене. Ха-ха-ха |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Помилка в Internet Explorer - "Помилки на цьому сайті можуть призвести до її некоректної роботи" | miklaw | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 5 квітня 2009 12:12 |
| Як створити слайд-шоу фотографій на веб-сторінці | Imanuel4u | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 30 грудня 2008 12:00 |
| Інтернет не може відобразити сторінку | afarensis | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 26 грудня 2008 07:42 |
| Створення Мій перший комп'ютер. | Counterstriker | Генеральний обладнання чат | 14 | 20 грудня 2007 03:01 |
| Internet Explorer веб-сторінок блимає потім йде завантаження файлу! | zach383z | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 12 серпня 2007 10:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |