![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Аз съм в процес на изготвяне на едно mmorpg. , но имаме нужда от сървър. колко честотна лента ли изчислявам малтретиране трябва?? Бях гледаш това: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , който е споделен сървър. тя няма да ви позволи да осъществите достъп до сървъра си, нито Run нищо освен всичко на порт 80 или FTP. тя се споделя с други клиенти. имате нужда от VPS или специален сървър. Не се обиждайте, но ако не знаете това вече не съм сигурен, че рязани, за да бъде сложен работа на мрежата за управление на мултиплейър игра.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ОК благодаря човек, няма взети, но аз искам да бъда DONT сложна мрежа за управление Просто искам сървър да бъде домакин на една игра. отколкото, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скорост на тези дни, е без значение, хостинг компании дават го с кофа товар.
Това, което искам да знам, са на сървъра спецификациите. Също така сподели хостинг (Споделяне на сървъра с 1000; и на други интернет страници) няма да бъде всяко добро за това, ще трябва най-малко една VPS (Вашият собствен виртуален сървър). Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За удовлетворяване на нуждите на потребителите, щях да дойда с специален сървър. Тогава само вие можете да решите кога Терес ще бъде сървър поддръжка и предупреждават хората на приближаващ престой. А Дейв е прав за честотна лента, те продават чрез bucketloads (също съм на мнение, че публикациите от пътя обратно в 06 ще се отиде, ако те didn't дава толкова много )
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 | steveballmer | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 20 май 2009 13:40 |
| Всякакви предложения за MMORPG Gamer графична карта?:) | VictorSxl | Графика на карти & Монитори | 11 | 1-во Nov 2008 07:36 |
| Mmorpg | Aceras | PC & конзолата Gaming | 2 | 26 Jan 2008 15:27 |
| Mmorpg | haseeb | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 Окт 2007 18:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |