![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Jsem ve fázi podání mmorpg. ale my potřebujeme server. šířku pásma, kolik si myslíš špatně potřebujete? Hledal jsem na tohle: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , který je sdílený server. nebude vám umožní přístup k serveru sama, ani cokoliv kromě nic spustit na portu 80 nebo ftp. je sdílet s dalšími klienty. Potřebujete VPS nebo vyhrazený server. Bez urážky, ale pokud nemáte už to vím I'm not sure you're vystřihnout třeba složité manipulace správu sítě na multiplayerové hry.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ok díky muž, nikdo vzít, ale i dont want to složité správu sítě i chci server hostit hru. thanx, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šířka pásma v těchto dnech, je irelevantní, hostingové společnosti dát ho do kbelíku zatížení.
Co chcete vědět, je server specifikace. Také sdílený hosting (Sdílení server s 1000, je z jiné stránky) nebudou žádné dobré k tomu budete potřebovat alespoň VPS (Vaše vlastní virtuální server). Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pro spokojenost zákazníků, já bych šel s vyhrazený server. Pak jen můžete rozhodnout, kdy theres bude server údržbu a varovat lidi nadcházející prostoje. A Dave má pravdu o šířku pásma, ale prodat ho v bucketloads (Také si myslím, že i místa z cesty zpět v 06 bude pryč, pokud didnt dát, že mnoho )
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Jakékoli návrhy na MMORPG hře grafických karet?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. listopadu 2008 07:36 |
| Mmorpg | Aceras | PC a herní konzole | 2 | 26. ledna 2008 15:27 |
| Mmorpg | haseeb | PC a herní konzole | 2 | 22. října 2007 18:18 |
| Thread Nástroje | |
| |