![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε παιδιά,
Είμαι στη διαδικασία δημιουργίας ενός MMORPG. αλλά χρειαζόμαστε ένα διακομιστή. πόσο bandwidth σας υπολογίζω κακώς ανάγκη;; Έψαχνα σε αυτό: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ότι είναι ένα κοινό server. δεν θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο διακομιστή ίδια δεν τρέχει τίποτα, εκτός από οτιδήποτε στη θύρα 80 ή ftp. είναι κοινόχρηστη με άλλους πελάτες.
χρειάζεστε ένα VPS ή έναν ειδικό διακομιστή. δεν παρεξήγηση, αλλά αν δεν το ξέρουν ήδη αυτό δεν είμαι σίγουρος ότι είστε κομμένες να χειρισμό πολύπλοκο δίκτυο διαχείρισης για ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ok thanks άνθρωπο, δεν έχουν ληφθεί, αλλά i dont θέλουν να είναι περίπλοκο δίκτυο διαχείρισης θέλω μόνο ένα διακομιστή για να φιλοξενήσει ένα παιχνίδι.
thanx, codefreakc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bandwidth αυτές τις ημέρες είναι άνευ σημασίας, που φιλοξενεί εταιρείες δώσει μακριά από το κουβά φορτίο.
Τι θέλετε να μάθετε είναι τα server specs. Επίσης φιλοξενία από κοινού (Κοινοχρησία ένα server με 1000? Ες άλλων ιστοσελίδων) δεν θα είναι καλό για αυτό, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα VPS (Το δικό σας virtual server). Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Για την ικανοποίηση των πελατών, θα προχωρήσει με μια ειδική διακομιστή. Τότε μόνο μπορείτε να αποφασίσετε πότε θα Theres διακομιστή συντήρηση και προειδοποιεί τους ανθρώπους της πλησιάζων downtime. Και ο Dave έχει δίκιο bandwidth? Πωλούν από το bucketloads (Επίσης πιστεύω ότι οι θέσεις από 06 σε δρόμο της επιστροφής θα πρέπει να προχωρήσει εάν δώσει didn't ότι πολύ
)