![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej momački,
Ja sam u procesu izradu mmorpg. ali mi je potreban serveru. koliko bandwith zar je potrebno računati bolestan? Sam bio obličje at ovaj: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
koji je zajednički poslužitelj. on neće dozvoliti vam pristup poslužitelju sama pokrenuti niti išta osim što na port 80 ili FTP. to je zajedničko s drugim klijentima.
potrebna vam je VPS ili posvećena poslužitelj. ne sablazni, ali ako ne već znate ovo nisam siguran da ste izrezati da se rukovanje složenim upravljanja mrežom na multiplayer igre.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ok hvala čovjek, nitko uzeti, ali ja ne želim biti kompleksna upravljanja mrežom ja pravedan ištanje to poslužitelj domaćin igara.
Thanx, codefreakc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bandwidth ovih dana je irelevantan, hosting tvrtki dati to daleko od sić opterećenja.
Što želite znati jesu poslužitelju naočale. Također shared hosting (Sharing poslužitelju sa 1000, a za druge web stranice) neće biti bilo dobro za to, trebat će vam najmanje VPS (Vaš vlastiti virtualni poslužitelj). My System: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Za zadovoljstvo klijenata, JA će ići s namjenski poslužitelj. Onda sami procijenite kad theres će biti poslužitelj održavanje i upozoriti ljude bliženje stanke. I Dave je u pravu propusnost; oni prodati po bucketloads (također mislim postove od put natrag u 06, ako bi se otišao oni daju nije toliko
)