![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Én vagyok az a folyamat, hogy egy mmorpg. Ehhez azonban szükségünk van egy szerverre. hogy mennyi sávszélességet Mit gondol szükséges rossz? én néztem ezt: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy megosztott szerveren. ez nem engedi meg a szerver önmagában semmit sem fut mellett semmit a 80-as port vagy ftp. meg van osztva más ügyfelek számára. van szüksége VPS vagy dedikált szerverre. no offense, de ha nem tudja ezt Nem tudom, te kiszabva is kezelő komplex hálózat menedzsment a multiplayer játékban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| OK köszönet ember sem venni, de én dont wanna be komplex hálózat menedzsment Csak egy szerver befogadó játék. Thanx, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sávszélesség ezekben a napokban, nem bír jelentőséggel, hosting cégek adnak el a vödör terhelést.
Mit akarsz tudni a szerver specs. Szintén megosztott tárhely (közös Server 1000; s más honlapokon) nem lesz olyan jó ez, szüksége lesz legalább egy VPS (A saját virtuális kiszolgáló). My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az ügyfél-elégedettség, Inkább egy dedikált szerverre. Majd csak akkor dönti el, mikor ott lesz szerver karbantartása és figyelmezteti az embereket a közelgő leállást. És igaza van Dave körülbelül sávszélesség, hanem eladja azt a bucketloads (is azt hiszem, hogy az álláshelyek vissza a 06 ment volna, ha ők didnt adni, hogy mennyi )
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Vegyen részt egy MMORPG Gamer Grafikus kártya?:) | VictorSxl | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 1. november 2008 07:36 |
| Mmorpg | Aceras | PC és konzol játékok | 2 | 26. január 2008 15:27 |
| Mmorpg | Haseeb | PC és konzol játékok | 2 | 22. október 2007 18:18 |
| Téma eszközök | |
| |