![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Esu padaryti MMORPG procesas. bet mums reikia serverio. kiek pralaidumo jums reikia skaitytis blogai? Žiūrėjau šį: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai bendra serveryje. jis neleis jums prieigą prie serverio, nei pats ką nors paleisti be nieko uostas 80 arba FTP. ji dalijasi su kitais klientais. reikia VPS arba server. ne nusikaltimas, tačiau jei jūs neturite jau žinote I'm not sure you're iškirpti reikia tvarkyti sudėtingų tinklo valdymas Multiplayer žaidimas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū žmogui, nė imtis, bet I dont wanna be sudėtingų tinklo valdymo Aš tik noriu serveryje vyks žaidimas. Thanx, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandwidth šių dienų, yra nereikšmingas, prieglobos paslaugų Give It Away by kibiras apkrova.
Ką norite sužinoti, yra serverio specifikacija. Be Shared Hosting (Sharing serveris su 1000; s kitas tinklapis) nebus bet gerai tai, jums reikės bent VPS (Jūsų pačių virtualaus serverio). Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėdami patenkinti klientų poreikius, noriu eiti su pasirinkto serverio. Tada tik jūs galite nuspręsti, kada Theres bus serverio priežiūra ir perspėti žmones ateinantis prastovų. Ir Dave yra teisus apie dažnių diapazonu; jie parduoda jį bucketloads (Taip pat manau, kad nuo kelio atgal 06 postų būtų, jei jie dingo didnt duoti, kad daug )
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 | steveballmer | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 12, 2009 01:02 |
| Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš | DMB | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 20, 2009 13:40 |
| Bet pasiūlymus MMORPG Gamer video?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 1 lapkritis 2008 07:36 |
| MMORPG | Aceras | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 26 sausis 2008 15:27 |
| MMORPG | haseeb | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 22 spalis 2007 18:18 |
| Temos įrankiai | |
| |