![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Som vo fáze podania MMORPG. ale my potrebujeme server. šírku pásma, koľko si myslíš zle potrebujete? Hledal jsem na tohle: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ktorý je zdieľaný server. nebude vám umožní prístup k serveru sama, ani čokoľvek okrem nič spustiť na porte 80 alebo ftp. je zdieľať s inými klientmi. Potrebujete VPS alebo vyhradený server. Bez urážky, ale ak nemáte už to viem I'm not sure you're vystrihnúť potrebné zložité manipulácie správu siete na multiplayerové hry.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ok vďaka muž, nikto vziať, ale i dont want to zložité správu siete i chci server hostiť hru. thanx, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šírka pásma v týchto dňoch, je irelevantné, hostingovej spoločnosti dať ho do vedre zaťaženie.
Čo chcete vedieť, je server špecifikácie. Tiež zdieľaný hosting (Zdieľanie server s 1000, je z inej stránky) nebudú žiadne dobré k tomu budete potrebovať aspoň VPS (Vaše vlastné virtuálny server). Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pre spokojnosť zákazníkov, já bych šel s vyhradený server. Potom len môžete rozhodnúť, kedy Theres bude server údržbu a varovať ľudí nadchádzajúce prestoje. A Dave má pravdu o šírku pásma, ale predať ho v bucketloads (Tiež si myslím, že aj miesta z cesty späť v 06 bude preč, ak didnt dať, že veľa )
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| Akékoľvek návrhy na MMORPG hre grafických kariet?:) | VictorSxl | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. novembra 2008 07:36 |
| MMORPG | Aceras | PC a herné konzoly | 2 | 26. januára 2008 15:27 |
| MMORPG | haseeb | PC a herné konzoly | 2 | 22. októbra 2007 18:18 |
| Thread Tools | |
| |