![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Ја сам у процесу израду мморпг. али ми је потребан серверу. колико бандуитх зар је потребно рачунати болестан? ЈА је хандсоме код данашји: хттп://уебциты.цом.ау/уеб-хостинг/хостинг-про3.пхп |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| који је заједнички сервер. он неће дозволити вам приступ серверу сама покренути нити било што осим што на порт 80 или ФТП. то је заједничко са другим клијентима. потребна вам је ВПС или посвећена сервер. не саблазни, али ако не већ знате ово нисам сигуран да сте исећи да се руковање сложеним управљања мрежом на Мултиплаыер игре.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ок хвала човек, нико узети, али ја не желим бити комплексна управљања мрежом ја праведан оскудица за служење домаћин игара. Тханкс, цодефреакц |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бандуидтх ових дана је ирелевантан, хостинг фирми дати то далеко од сиц оптерећења.
Шта желите да знате јесу серверу наочаре. Такође схаред хостинг (Схаринг серверу са 1000, а за друге уеб странице) неће бити било добро за то, мораћете ће вам најмање ВПС (Ваш сопствени виртуелни сервер). Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За задовољство клијената, ЈА ће ићи са наменски сервер. Онда сами процените кад Тхереса ће бити сервер одржавање и упозорити људе ближење паузе. И Даве је у праву пропусност; они продати по буцкетлоадс (такође мислим постове од пут натраг у 06, ако би се отишао они дају није толико )