![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Я перебуваю в процесі прийняття MMORPG. але нам необхідно на сервері. Як багато трафіку вам необхідно зважати жорстоким? Я дивився на це: http://webcity.com.au/web-hosting/hosting-pro3.php |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Що є загальним сервером. воно не дозволить вам отримати доступ до сервера як такої, ні працювати нічого, крім усього на порт 80 або FTP. це спільно з іншими клієнтами. Вам потрібен VPS або виділений сервер. нікого образити, але якщо ви ще не знаєте, цього я не впевнений, ви вирізали для обробки складного управління мережею на розраховану на багато користувачів гру.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ОК спасибі людині, ніхто не прийнято, але я не хочете бути складною мережею управління Я просто хочу сервер провести гру. Thanx, codefreakc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Величина ці дні не має ніякого значення, хостингових компаній віддавати його у відро навантаження.
Те, що ви хочете знати, це сервер специфікацій. Також віртуальний хостинг (обмін сервера з 1000; з інших веб-сайтах) не буде добре для цього вам знадобиться як мінімум VPS (Ваш власний віртуальний сервер). Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Для задоволення клієнта, я б з виділеним сервером. Тоді тільки ви можете вирішити, коли Theres буде обслуговування серверів і попередити людей зустрічну простою. І Дейв правої смуги пропускання; вони продають йому bucketloads (і я думаю, що з посади ще в 06 прийшов би кінець, якщо вони дають Didn't, що багато чого )